Tasmansk bluesdjævel på scenen i Brønshøj

Rob Tognoni er kendt for sit energiske, opfindsomme og nærmest eksplosive guitarspil. Torsdag den 26. august kl. 20. giver han koncert i Pilegården.

(Foto: NK)

Rob Tognonis musikalske rødder er blues, bluesrock og klassisk rockmusik, men han tilføjer også mange andre farver til paletten for at opnå sin særlige lyd. En lyd der leder tankerne hen på navne som Cream, Hendrix, BB King og AC/DC. Rob er mere end blot en musiker på scenen. Han er en performer i særklasse med mere end 35 års erfaring fra scener verden rundt og mere end 20 albums bag sig.

Er man til bluesrock og powerblues og elsker en god guitarsolo, så vil hans tekniske formåen og varierede guitarspil vække begejstring. Rob fortjener om nogen en plads på linje med andre af bluesscenens helt store guitarhelte.

Hvad de færreste måske ved er, at Rob Tognoni tilmed er fra selvsamme by som Kronprinsesse Mary. Han optrådte til Rock’n’Royal i Parken i anledning af Frederik og Marys bryllup tilbage i 2004. Her spillede han Australiens nationalhymne side om side med Jacob Binzer fra D-A-D, som satte strøm til den danske.

 

Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg. Billetter fås på pilegaarden.kk.dk

netavisen 19. august 21  kl. 13.30