team1

Danmark er lukket ned – og Coronavirussens skygge har ramt os alle.

Vores hverdag er totalt vendt på hovedet, og vi kan kun håbe på, at det her mareridt snart slutter.

Hos Team Servicehunden har vi tænkt meget over, hvordan denne ulykkelige situation kan ramme folk individuelt. Nogle har det værre end andre.

Vi ved jo for eksempel, at mange i forvejen lider af angst, og da psykiatrien er lukket ned, og man ikke kan få besøg, står de alene uden nogen form for hjælp. Det er her, Team Servicehunden kunne komme ind i billedet. 

Vi uddanner hunde som servicehunde, hvilket betyder, at en hund fra os vil kunne være en uvurderlig støtte i førnævnte tilfælde.

Men at uddanne vores firbenede venner til en sådan speciel opgave er naturligvis ikke noget, man bare gør på få dage. Det tager i gennemsnit omkring tre måneder at gøre en hund helt klar, og indenfor den periode får vedkommende, som skal have den – mulighed for at have hunden et par weekender, så vi kan se, om de matcher hinanden.

Team Servicehunden har lutter gode erfaringer på det felt, og vi har glade referencer at se tilbage på. Det er sådanne ting, som gør vores job endnu sjovere ! Vi gør en god gerning overfor de medmennesker, som har den slags problemer.

Lige nu er vi stadig kun i opstarten af Coronakrisen, som meget vel kan gå hen og blive af meget lang varighed. Derfor vil vi opfordre interesserede til at tage en rask beslutning og bestille en servicehund. Sker det i dag, vil hunden være klar til levering i slutningen af juli måned !

Og naturligvis er det ikke gratis. Men vi har individuelle tilbud – en dyr løsning – en mellem dyr løsning og en billigere løsning. Sammen finder vi den, der passer bedst, og som vil passe til den ventende person.

Når vi sender denne hilsen, er det for at gøre opmærksom på, hvad Team Servicehunden også står for. Mange kunne jo få den ide, at vi kun uddanner servicehunde til fængsler, hvilket vi har stor succes med, og som også har givet os lejlighed til at fortælle om i flere TV-udsendelser og aviser.

Vi vil slutte med at sige – vent ikke for længe, hvis dette har givet stof til eftertanke. Ring og spørg, hvis der er noget, man er i tvivl om. Vi sidder klar ved telefonerne !

Og til sidst – vore bedste tanker til alle i landet. Står vi sammen, kan vi overleve !