Tirsdag den 5. april genåbner Danmission i nye flotte lokaler

Danmissions populære genbrugsbutik er rykket 200 meter længere op ad Frederikssundsvej og er klar til slå dørene op i det tidligere Garant Tæpper tirsdag 5. april kl. 12. Åbningsdagen byder på gode tilbud, lidt godt til ganen og muligheden for at vinde gavekort til butikken.

Der er blevet knoklet for at blive klar til den store åbningsdag, hvor Danmission og butikkens frivillige slår dørene op til en ny flot butik på Frederikssundsvej 350-354.

Den nye butik, der tidligere havde adresse i nr. 324, bliver officielt åbnet af Danmissions generalsekretær, Kristian Sloth. Snoren til den nye butik klippes kl.12, og herefter kan de genbrugsglade kunder boltre sig og få 25% på dame-, herre-, og børnetøj. Et tilbud der gælder hele åbningsugen.

Kunderne kan på åbningsdagen også deltage i et særligt åbnings-lotteri, der giver mulighed for at vinde 10 gavekort a kr. 100 – hovedgevinsten er et gavekort på kr. 500.

Alle er velkomne til reception kl. 12.00 – 14.00, hvor butikken byder på lidt godt til ganen.

Får endnu mere plads til gode genbrugsvarer

– Den nye butik på Frederikssundsvej  tæller hele 400 kvm samt kælder, og det giver mere plads til alle afdelinger, fortæller udviklingskonsulent i Danmission Genbrug, Henning Lindgren til netavisen.

– Vi glæder os til at præsentere den nye butik, der nærmest kan betegnes som Genbrugs-himlen, for vi kommer til at kunne tilbyde vores kunder alt, hvad en genbrugs-entusiast drømmer om.

Som noget nyt vil der i butikkens nye kælderafdeling blive indrettet en hyggelig bogafdeling, hvor man kan sidde og læse bøger.

– Der vil fortsat være en flot bogafdeling, hvor alt er i alfabetisk orden. Vi har kunder, der kommer langvejs fra for at handle bøger hos os, og dem glæder vi os til at kunne give en ny oplevelse, tilføjer Henning Lindgren.

Danmissions velgørende genbrugsbutik har eksisteret siden maj 2012, og kan derfor også snart markere 10 års jubilæum.

         

– Butikkens frivillige glæder sig til at byde indenfor i den store nye butik, siger Helle Spangerup, t.h. der er frivillig butiksleder og her ses med Jane.

– Vi har savnet alle vores kunder, og vi ved, at der er mange af dem, der har savnet os. Vores genbrugsbutik har altid være mere end en butik. Den har også være et mødested, hvor vi altid får en lille hyggesnak med dem, som kigger ind, siger hun. – Vi er glade og taknemmelige for den store opbakning, vi altid har fået til at drive vores butik, og nu glæder vi til at tage hul på et helt nyt kapitel.

Butikkens åbningstider er fra 5. april: Mandag til fredag kl. 12-17 samt lørdag kl. 10-14.

                                     

Danmission Genbrug Husum åbnede 2. maj 2012.

Bygningen, hvor genbrugsbutikken er flyttet fra, Frederikssundsvej 324, skal som tidligere nævnt i netavisen rives ned og erstattes af en stor beboelsesejendom.

netavisen onsdag den 30. marts 22 kl. 14.20