Vind billetter til "Vinter i Tivoli" - som åbner 31. januar

Næppe er vi kommet ind i 2020, før netavisen igen springer med en konkurrence i samarbejde med Tivoli. Udfyld nedenstående kupon med svar på de spørgsmål, der stilles. Alle svar kan man faktisk finde i vores tilhørende artikel. Se nederst i artiklen.

 

Det vakte opsigt, da Tivoli tilbage i 2018 første gang inviterede gæsterne indenfor til en ny vintersæson. Mixet af sne-scenografier og vinteraktiviteter var så populære, at sæsonen nu fortsætter. Der er udsigt til nye lysscenografier og legeaktiviteter.

Den nye rutsjebane Mælkevejen farer med lysende røgsøjler gennem mørket og indgår med de øvrige kørende forlystelser i vinterprogrammet. Vinter i Tivoli finder sted fra den 31. januar til og med 23. februar, hvor vinterferie, Valentinsdag og fastelavn indgår i samme periode.

Gæsterne kan se frem til at opleve et gennemført vinterunivers med bl.a. skøjtebane, hvor interaktivt lys i isen følger skøjteløberne. Når gæsterne løfter nakken, kan de lade sig betage af en ny laserstråle, der baner sig vej fra Nimb-slottets tårn og ud i København til Langebro og Refshaleøen. Laserstrålen indgår også aktivt i Copenhagen Light Festival i København. Musicalen Mamma Mia spiller indenfor i Koncertsalen, og på bygningens rå facade udenfor kan gæsterne lade sig betage af Martin Ersteds lasershow. På Plænen optræder tegneserieikonet Rasmus Klump med nye forestillinger. På Tivoli Søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom, som tager afsæt i ragnarokhistorien og Tango Jalousie, der er bygget op omkring Jacob Gades evergreen.

Gensyn med skøjtebane og lystunnel ser dagens lys
Der kommer lys på den 300 m2 store skøjtebane foran Nimb, så det bliver en kombination af lysoplevelser og skøjtning, hvor pirouetter og andre bevægelser får det interaktive lys under isen til at forandre sig. Det store springvand ved Plænen bliver illumineret, så det ser frossent ud og ligner en 10 meter høj isskulptur. Der opføres også en 18 meter lang lystunnel langs Tivoli Søen, og foran H.C. Andersen Slottet opsættes et lysloft med ny vintergrafik til musik Af Aphex Twin.

Pingonesien åbner for de mindre
I en lille landsby på Plænen står den 15 meter høje iglo Pingonesien. Pingonesien tager udgangspunkt i det verdensberømte Rasmus Klump-univers. Indenfor i igloen vil der udover legeaktiviteter for børnene være mulighed for at danse til en ny dansevideo med titlen ”Plingeling”, der også optræder på det nye Rasmus Klump-soundtrack. Igloen byder på tematiserede vinteraktiviteter, hvor børn kan lege på rutschebaner, udfordre sig selv på stejle klatrevægge mm.

Rasmus Klump kan tale i ny forestilling
De mindste kan se frem til de to nye forestillinger Pingonesien Tur/Retur og Vinterløjer, hvor Rasmus Klump, Pingo og Flora optræder for børnene. Som noget helt nyt, og ganske epokegørende, får Rasmus Klump for første gang en stemme under forestillingerne. Det vil nok komme som en rigtig god overraskelse for publikum. Efter forestillingerne kan de mindste kramme og få taget selfies med de populære Tivoli-ikoner.

Valentinsmiddag og romantisk stemning i Tivoli
Valentinsdag har længe haft svært ved at finde sin plads blandt Danmarks mange mærkedage. Tivoli
oplever mange par, der på netop denne dag vælger en romantisk dag i forlystelseshaven. Der er kærlig kamp om bænkene omkring søen og de mange borde med romantisk udsigt fra restauranterne. På Valentinsdag er der særlige valentinsmiddage på flere af Tivolis restauranter, gæsterne kan hænge hjerter med deres udkårnes navn på broen over Tivoli Søen, løbe arm i arm på Københavns smukkeste skøjtebane og tage kærlighedsselfie på Kyssebænken.

– Vi garanterer masser af vinterstemning af den gode slags, siger Tivolis pressechef Torben Plank. – Der er sne på træerne, skøjteløb på isen og masser af spektakulært  vinterlys, samt garanti for hviin og sus i maven, når familien går om bord i vores nye rutsjebane Mælkevejen, der har kostet den nette sum af 55 mio kroner. 

————————————————————————————————-

Vind billetter og turpas til Vinter Tivoli:

Besvar følgende spørgsmål og send løsningen til fa@2700-netavisen.dk inden søndag den 9. februar.

1/ Hvor kan man tage kærlighedsselfie ? ____________________________

2/ Hvor stor er skøjtebanen ? ___________________

3/ Hvor lang er lystunnellen langs Tivolisøen ? ______________

Navn:        ____________________________

Adr.:          _____________________________

Postnr.:     ___________________

Mail:          ___________________________

Tlf.:            _____________________________

1. præmie: 4 entre og 4 turpas. Billetterne er gyldige til Vinter i Tivoli

2. præmie:  4 entre. Billetterne er gyldige til Vinter i Tivoli

—————————————————————————————————