To point mod tre bundhold er altså ikke godt nok, BB !!

Heller ikke i tredje forsøg her i foråret lykkedes det for Brønshøj at vinde. Kampen på Tingbjerg Ground lørdag eftermiddag sluttede uafgjort 1-1 mod B.1903 efter at gæsterne havde ført 1-0 ved pausen og indtil bare fem minutter før tid.

Brønshøj-B.1903 – 1-1

Der skal ikke herske tvivl om, at BB’s spillere sukker efter en forløsende sejr. Og chancerne har holdet skam undervejs i kampene. Bolden vil bare ikke ind. Derfor venter vi bare på, at der skal gå hul på bylden, for så kan spillerne endelig vise, at de er bedre end den øjeblikkelige stilling i Danmarksserien viser.

Kampen mod B.1903 var med en BB dominans, men som nævnt uden scoringer. Først bare fem minutter før tid fik Jeppe Orbe udlignet til 1-1 på en aflevering fra Mathias Veltz. Og kigger man på BB’s start på foråret, så er det altså bare blevet til sølle to point i tre kampe mod hold, som ligger på rækkens tre nederste pladser.

Næste opgave bliver mod topholdet Ishøj FC på udebane. Holdet fra Køgevej tabte lokalopgøret lørdag mod arvefjenderne fra Greve med 1-0 og mistede derved førstepladsen. Så måske kan Brønshøj overraske, hvis Ishøj er lidt rystet efter nederlaget. Og bøtten må vende på et tidspunkt for de sortgule !! Kampen spilles lørdag den 16. april kl. 13.00.