To boksebrødre fra Tingbjerg deltager i Bettina Palles professionelle stævne

Lørdag den 7. oktober præsenterer promotor Bettina Palle stort professionelt boksestævne i Royal Arena, og blandt de mange deltagende boksere er brødeparret Ali og Hamza Hussein fra Tingbjerg med på programmet. Det er faktisk ret så sjældent, at man kan opleve et brødrepar bokse ved et professionelt stævne, men det sker ikke desto mindre her.

Ali Hussein har fået sin boksemæssige opdragelse i Bispebjerg Bokseklub, dengang den legendariske træner Jean Schmücker huserede i klubben. Han har bokset alle sine professionelle kampe i Tyskland og står noteret for 8 sejre, 2 nederlag og 1 uafgjort.
I sin seneste kamp vandt han German Boxing Associations internationale titel i mellemvægt efter en sejr over Felix Kriedemann. Ali Hussein har blandt andet også bokset uafgjort mod tysk-italieneren Thomas Piccirillo, som har bokset uafgjort mod Vincenzo Gualtieri, der for ganske nylig blev IBF-verdensmester i vægtklassen.
Som amatør nåede Ali Hussein at bokse 31 kampe med 26 sejre. Han gik over som professionel efter at have vundet de sjællandske mesterskaber i Idrætshuset på Østerbro. Nu glæder han sig til igen at optræde på dansk grund efter have bokset alle sine 11 kampe som professionel i Tyskland.
Ali Hussein er storebror til cruiservægteren Hamza Hussein,
Han imponerede publikum, da han ved det seneste boksestævne i Royal Arena pointbesejrede landsmanden Thorbjørn Boudigaard fra Skive i en dramatisk og meget seværdig danskerkamp mellem to nye og sultne professionelle boksere.
Nu får Hamza Hussein muligheden for på ny at vise sin styrke i en spændende kamp mod den 28-årige Irakli Alanidze fra Georgien.
Der er uden tvivl tale om Hamza Husseins stærkeste modstander til dato både som professionel og amatør. Den 28-årige georgier er nemlig kendt i danske boksekredse, fordi han i 2022 påførte den danske cruiservægter Jeppe Møller Christensen sit første og indtil videre eneste nederlag ved et stævne i Gråkjær Arena i Holstebro.
Hamza Hussein, der måler 193 centimeter i højden, har bokset tre kampe som professionel. Han er ubesejret både som professionel og som amatørbokser. Det blev godt nok kun til otte amatørkampe, men at der er tale om et yderst begavet stortalent vises ved, at han i november 2022 gik direkte ind og vandt guld i 92-kilo-klassen, da DM i boksning blev afviklet i Vejle.
Nu gælder det professionel boksning og en ny optræden i Royal Arena, hvor publikum kan stifte bekendtskab med et spændende talent, som er bevidst om sine egne styrker og glæder sig til at vise dem igen.