På torsdag står REMA 1000 i Brønshøj klar efter et større ansigtsløft

Vores lokale REMA 1000 er ved at lægge sidste hånd på et projekt, man påbegyndte i maj måned. Projektet hedder “Vores Rema” og har været en blanding af et ansigtsløft og at lave en endnu mere kundevenlig butik at handle i. Slutspurten blev sat ind tirsdag formiddag, hvor malerne gik i gang.

– Det har været en større sag, fortæller købmand Bettina Wuust Lohse til netavisen, – men vi har gjort alt for ikke at lade det gå ud over vores kunder. Blandt andet har vi også knoklet igennem om natten.

De fleste har sikkert lagt mærke til, at den sædvanlige orden, der hersker i butikken har været lidt behersket de seneste måneder, da der jo er flyttet om på en hel del. Men vi ved, at vore dejlige kunder vil få stor glæde af anstrengelserne. Og på torsdag den 14. oktober, så er projektet færdigt. Det skal naturligvis fejres, og det gør vi så sandelig også med forskellige aktiviteter. Der bliver ekstra gode tilbud og smagsprøver.

Som man kan se på billederne her under, så har der været flyttet en hel del rundt på de forskellige reoler, hylder osv.. Men alt sammen til det bedre. Vi har taget billederne undervejs, og som nævnt, er sidste etape i fuld gang. Jeg glæder mig til at byde kunderne velkommen i de nye og flottere omgivelser, slutter Bettina Wuust Lohse.

               

               

               

Intet er ondt – uden det er godt for noget. Brønshøjs populære REMA 1000 har været gennem meget, men det er snart slut.