Træfsikker færing skal hjælpe IF Stadion mod toppen

Jónn Rói Tórfinnsson er ny mand i truppen hos IF Stadions herrer i 2. division. Han der er født og opvokset på Færøerne, har erfaring fra diverse ungdomslandshold på Færøerne samt den bedste islandske række.

Det er på én og samme tid både en særdeles talentfuld og rutineret herre, der i kommende sæson kan opleves i Energicenter Voldparken.

– Jeg glæder mig helt vildt. IF Stadion har gang i et spændende projekt, som passer perfekt ind i de tanker og visioner, jeg har., fortæller Jónn. – Det er flinke, imødekommende og kompetente mennesker, der driver klubben, og det har jeg kunnet mærke fra første kontakt. Jeg er kisteglad for udsigterne til at blive en del af hele Brønshøjs håndboldhold og jeg har en stærk tro på, at vi kan spille med i toppen.

Også klubbens sportschef, Thomas Schou, glæder sig over aftalen og hæfter sig ved, at en vigtig tilføjelse er på plads inden sæsonstart.

– At hente spillere på denne tid af sæsonen er nærmest som det vilde vesten. Der er mange dygtige spillere, men udfordringen er, at der er endnu flere sultne klubber. En gut som Jónn er en kæmpe tilgang for os. Der er ikke mange divisionsklubber i Danmark, der ikke løfter øjenbrynene, når sådan en spiller går ledig. At han har valgt os, glæder mig oprigtigt, fortæller sportschefen og fortsætter: – Vi har et godt, ungt og sultent hold, der er stærkt besat på snart sagt alle pladser. Det er dog ingen hemmelighed, at vi har været på udkig efter en højre fløj, som ikke er nem at finde, for vi vil spille med dér, hvor det er rigtig sjovt. Jónn Rói Tórfinnsson har allerede sluttet sig til truppen. Han havde således første træning med sine nye holdkammerater i mandags. Han kan få sin første kamp den 21 september når vi buldrer sammen mod Næstved/Herlufsholm på udebane i sæsonåbneren. Første hjemmekamp kommer godt en uge senere, når vi tager imod Furesø Håndboldklub i hele Brønshøjs håndboldhule, ECV-hallen i Energicenter Voldparken.

Jónn Rói Tórfinnsson kommer til at bære trøje nummer 72.