Utroligt - Wallmans gør det sgu igen !

For første gang siden 2019 er Wallmans tilbage med et helt nyt dinnerparty i den gamle ikoniske Cirkusbygning i byen. Showet hedder VIVA, og det er en massiv hyldest til socialt samvær, glæden og livet i en tid, hvor mange bekymrer sig om krig, stigende priser og corona

Netavisen var til gallapremieren onsdag aften, og endnu engang må vi bare sige – “Utroligt de gør det sgu igen” – med et nyt forrygende show !

Allerførst må vi atter lette på hatten over det koncept, man kører i sine shows. Det fungerer så perfekt, at man ikke på bare et splitsekund har et kedeligt øjeblik. Og så må vi tilføje, at showet i år virker endnu mere folkeligt end tidligere. Alle kan føle sig hjemme og hygge sig med fantastisk underholdning, lækker mad og god og frisk betjening.

                                                                          (Foto: Hasse Ferrold)

Målet med VIVA er at skabe en altfavnende fest i hele salen, hvor værtinden Megan Moore sammen med et liveband byder gæsterne på et brag af et underholdningsshow. Åbningsnummeret fører i gammel stil gæsterne tilbage til de glade 1920’ere, hvor showproduceren mixer den tid med forførende burlesque-dansere. Herefter følger blændende sangere og artister op med et væld af forskellig underholdning lige fra musikalske fortolkninger af kunstnere som Elvis og ABBA til nervepirrende akrobatik m.m.

Masser af overraskelser i VIVA

Det nye show byder på flere overraskelser, og værtinden Megan Moore kan blandt andet præsentere publikum for en forrygende “Elvis Presley”- afdeling. Helt i hans ånd leveres et Elvis-show med mange kostumeskift, storslået scenografi og et væld af udødelige hits som bl.a. “Blue Suede Shoes”, Jailhouse Rock”, “An American Trilogy” og “Burning Love”.

Man ærer også den svenske popgruppe ABBA. Deres musik er kendt og elsket over hele verden, og for første gang nogensinde inviteres publikum til en gigantisk sing-a-long fest med alle ABBAs største hits som f.eks. “Waterloo”, “Dancing Queen” og “Mamma Mia”.

På artistsiden sidder man med åben mund og polypper over de internationale akrobater Jamie & Beata med deres imponerende og vovede “hand-to-hand”-nummer. Jamie optræder også med et fænomenalt, internationalt anerkendt badekarsnummer. Publikum får desuden glæden af at opleve Jonathan Young, der brillierer med sit komiske “Chinese Pole”-nummer på en seks meter høj polestang.

 

Stor finale hylder Max Martin

Det store finalenummer i VIVA er dedikeret til den svenske producer og sangskriver Max Martin, der har produceret og skrevet for kæmpestjerner som Britney Spears, Back Street Boys, Bon Jovi og Katy Perry og har flere end 25 nr. 1 hit-singler på sit imponerende CV. Den fantastiske og farverige finale “Max Party”, hvor numre som “Baby One More Time”, “I Want it That Way, “It’s My Life” og “I Kissed A Girl” afsluttede en festlig aften og sparkede gang i natklubben, der leverer sprøde pop-toner, kække danse-moves og lækre cocktails.

Det virker måske snart lidt trivielt, men netavisen må endnu engang uddele maksimum seks stjerner til Wallmans for det nye supershow VIVA og samtidigt sige god fornøjelse til alle kommende gæster.

 

****** 

(Læs mere på www.wallmans.dk)