Vær med til Folkekirkens Nødhjælps indsamling i Husumvold Sogn

 

Opfordring fra Husumvold Kirke:

Vær med, når Folkekirkens Nødhjælps indsamling i Husumvold Sogn løber af stablen søndag den 12. marts 2023 kl. 11-14. Sammen gør vi en forskel for mennesker i nød.

Krig i Ukraine, eftervirkningerne fra corona og tydelige konsekvenser af klimaforandringer har kastet verden ud i en alvorlig fødevarekrise.

Lige nu mærker vi alle de stigende priser og den skyhøje inflation, og særligt verdens fattigste lande er hårdt ramt. Lige nu har 345 millioner mennesker brug for akut fødevarehjælp. Det tal var i 2019 på 135 millioner.

Særligt lande som Etiopien og Kenya er hårdt ramt. Afrikas Horn oplever den værste sultkatastrofe i 40 år og ikke mindst her, dør mennesker af sult. Mere end 37 millioner børn og voksne oplever akut sult, og syv millioner børn under fem år er fejlernærede i regionen. 

Behovet for hjælp har aldrig været større.  

Gør en verden til forskel – meld dig som indsamler

Kontakt allerede nu indsamlingsleder Gitte Packness på mail Gittepackness@gmail.com for at melde dig som indsamler. Du kan også tilmelde dig på blivindsamler.dk. Under “Søg efter dit mødested” skal du indtaste Husumvold Kirke.

Vi mødes i Husumvold Kirke kl. 11, hvor der bliver udleveret bøtter, MobilePay numre og ruter. Vel mødt!