Vanvittigt at Husum tabte den kamp

Lørdagskampen i Fælledparken mellem Viktoria – Husum blev en af de kampe, Husums spillere og tilhængere sent vil glemme. For selvom de blåhvide havde hovedparten af spillet og et hav af chancer, så vandt hjemmeholdet med 1-0.

Efter 5 minutters spil havde Husum allerede haft to store chancer, og sådan foregik hele første halvleg. Masser af chancer til Husum mens Viktoria ikke kom frem til noget.

I slutningen af første halvleg blev bolden slået ind i Husums felt, og efter et par dårlige berøringer fik Viktoria prikket læderkuglen ind til 1-0 som blev pauseresultatet. Det kunne faktisk have stået 1-5, hvis Husum havde haft lidt mere helt med sine afslutninger.

Anden halvleg var det samme, og Viktoria målet var nærmest som forhekset. Husum ramte ræværket flere gange, men ind ville bolden ikke, så slutresultatet blev 1-0 til Viktoria.

Næste kamp er hjemme mod FB i Husumparken på fredag den 27. oktober kl. 18:30.

Bells serverer igen god hjemmelavet mad, sandwiches og andet godt.