Vigerslev var en overkommelig opgave - BB vandt sikkert 6-2

Årets tredje træningskamp for Brønshøj var mod Vigerslev fra Københavnsserien lørdag eftermiddag. Og det var en overkommelig opgave for de sortgule, som vandt sikkert med 6-2 efter 2-0 ved pausen.

Jeppe Orbe bragte hjemmeholdet foran allerede efter syv minutter, og efter 25 minutter øgede Mads Hashiba Jensen til 2-0, hvilket blev resultatet efter første halvleg, som BB havde fuld kontrol over og dominerede med store chancer.

De sidste tyve minutter af anden halvleg faldt hele korthuset sammen for de ellers tappert kæmpende gæster. Rasmus Suhr, Nicholas Marfelt og Jeppe Orbe øgede til henholdsvis 3 – 4 og 5-0. Men helt unødvendigt lykkedes det for Vigerslev at score to gange i overtiden. Imidlertid blev det hjemmeholdet, der sluttede festen så slutresultatet blev 6-2 ! Her scorede Dadi Thorhallsson.

Næste træningskamp er på mandag den 7. februar kl. 19 ude mod Ledøje-Smørum.

Om en uge rejser BB på træningslejr i Spanien. Næste træningskamp i Tingbjerg bliver den 26. februar kl. 12, hvor Herlev kommer på besøg.