Vindersangen i Dansk Melodi Grand Prix lørdag aften er indspillet på Stenløsevej

Godt nok lykkedes det ikke for Juncker at komme i finalen, hvilket man kan læse om andetsteds i netavisen, men sandelig om ikke Brønshøj alligevel var stærkt involveret i vindersangen i Melodi Grand Prix lørdag aften. Pigegruppen Reddi fik flest stemmer af de tre finalister, og det betyder deltagelse ved det internationale Melodi Grand Prix i Torino i maj måned. Sangen er indspillet i Ark Studio på Stenløsevej med Kristian Dalsgaard ved knapperne og Chief One som producer. Det er også ham, der har lavet sangen. 

Her ses Kristian Dalsgaard, Chief One og to af pigerne fra vindergruppen Reddi i Ark Studio i Husum

Den er ikke uden muligheder, fordi der sker så meget i sangen, at man ikke kan undgå at lægge mærke til den. Som det sker i den slags konkurrencer, lånes der lidt hist og her, og der er i alle tilfælde strofer i vindersangen som stærkt minder om den danske vinder i 2011 “New Tomorrow” med gruppen A Friend In London.

Selve afviklingen af showet var flot og imponerende. Rammerne var flotte og aftenens grandprix orkester og kor sad lige i skabet. Eneste nulpunkt var udvalget af sangene. Mon ikke det snart var på tide, at Danmarks Radio lader nogle kompetente personer udvælge de otte finalister, som ofte er taget ud af omkring 500 indsendte bidrag. I følge Ekstrabladet er synderne Lars Trillingsgaard, der er musikansvarlig for Grand Prix’et, samt tidligere svømmer og P4-vært Lotte Friis, Maria Fantino, Andrew Jensen, Mathians Buch Jensen og Bettina Skriver. Hvordan de kan have en baggrund, der kvalificerer dem til at være dommere i udvælgelsen, skal guderne vide.

netavisen 5. marts 22 kl. 23.10