Vores lokale musiklegende giver koncert

Søndag den 4. februar kl. 14 kan man synge med på gode gamle Four Jacks sange, når James Rasmussen giver koncert og fortæller anekdoter om sin tid i Danmarks første boyband. 

James Rasmussen var en fjerdedel af den hæderkronede sangkvartet Four Jacks, som blev dannet i 1956 af Poul Rudi og Otto Brandenburg. Kort efter kom John Mogensen til, og da baggårdspumaen Otto Brandenburg forlod kvartetten i 1958 for at gå solo blev han erstattet af Brønshøjs egen James Rasmussen.

I dag har James Rasmussen underholdt med sange af Four Jacks og John Mogensen i mere end tyve år. Han underholder publikum med de allerstørste radio-hits fra dengang, og fortæller undervejs anekdoter fra tiden. Der venter en enestående mulighed, for at opleve et stykke levende dansk musikhistorie og ikke mindst synge med på sange som Mandalay, Tom Dooley, Chaio Chaio Bambina, og Åh Marie.

James Rasmussen underholder med sang og guitar og får selskab af Søren Engel på bas og kor samt Jimmi Koldenborg på trommer og kor.

Café Pilen serverer et søndagsbord kl. 12.30-13.30 inden koncerten kl. 14.  Mad- og koncertbilletter fås på pilegaarden.kk.dk. Koncerten er arrangeret af Music House Brønshøj med støtte fra Brønshøj-Husum Lokaludvalg.