Strømafbrydelse satte alarmen i gang i Grøndal MultiCenter, som måtte evakueres

Onsdag formiddag lød alarmen i Grøndal MultiCenter, og straks gik man i følge reglerne i gang med at evakuere alle besøgende. Det var en temmelig uvant situation for alle, men snart var pladsen udenfor centret pænt fyldt op med de sportsudøvere, som ellers var i fuld gang. Det viste sig at være en større strømafbrydelse i området, som satte alarmen i gang.
Fredag den 21. maj genåbnede Grøndal MultiCenter for øvrigt yderligere for indendørs idræt med gyldigt coronapas og ID. På baggrund af den nye aftale for bl.a. lempelse af restriktionerne for idrætten, er det nu muligt at booke baner og lokaler online på bookbyen.dk men med gyldigt coronapas og ID.

La Fit:

Fitnesscentret er åben for medlemmer. Man kan læse mere om genåbningen af La Fit her.

Mundbind:

Under idrætsaktiviteten er der ikke krav om at bære mundbind, men før, efter og mellem aktiviteten skal personer over 12 år bære mundbind eller visir, når man ikke sidder ned.

Omklædningsrum:

Omklædningsrum er åbne, men vi opfordrer til, at der klædes om og bades hjemme.

Café:

Andersens Madhus er åben for salg af mad og drikke.

Legeland og floating:

Legeland er åbent lørdag og onsdag i faste intervaller. Læs mere om intervaller, priser m.m. her. Bemærk, at det endnu ikke er muligt at booke tider online til legeland.

Floating er fortsat lukket.

Generelle spørgsmål kan sendes til infogroendal@kff.kk.dk

Spørgsmål vedr. La Fit kan sendes til lafit@kff.kk.dk

Spørgsmål vedr. banetider kan sendes til bookinggmc@kff.kk.dk

netavisen 25. maj 21 kl. 15.30 og 26. maj kl. 16.00