Tyrhan fra Tingbjerg skal sammen med lokale drenge med i børnenes MGP

behindscenes26 MGP foto fra musikvideo  

Tyrhan fra Tingbjerg skal med til børnenes MGP 2015! Med sig som band har han 3 Brønshøj/Vanløse drenge, alle fra Københavns lille Musikskole, Christian på bas, Silas på klaver og Marcus på trommer.

For tre år siden begyndte Tyrhan at komme i klubben Livsbanen i Energicenter Voldparken. Her kunne han få lov til at arbejde med musik sammen med rapperen Jesper Willeforte fra MC Einar. Lige fra starten har Tyrhan gået målbevidst efter at komme til MGP, og nu er det lykkedes!

”Tro på dig selv” hedder sangen, der handler om mobning, og oplevelser Tyrhan selv har været ude for.

Tyrhans band

I december måned blev 3 intetanende drenge ringet op fra Danmarks Radio: Har I lyst at være Tyrhans band til MGP 2015? Christian, Silas og Marcus, som spiller band i Københavns lille musikskole, tøvede ikke længe, ej heller deres forældre, med at takke ja til det fantastiske tilbud. Siden da har kalenderen været tæt booket. Tyrhan band har været i DR byen til indspilning af MGP fællessang, i DR Århus til sceneprøver, kostumeprøver, lavet musikvideo, og desuden øver de hver uge sammen med Jesper Willeforte, som også er leder af Livsbanen. Men der har også været plads til hygge, og drengene har efterhånden lært hinanden godt at kende. Men som det første skal de alle 4, sammen med de øvrige MGP deltagere, optræde til de voksnes Melodi Grand Prix lørdag den 7. februar i Gigantium i Ålborg, med MGP fællessangen.

                    IMG_2259

 

På dette link har DR lagt musikvideoen ud med en smagsprøve på nummeret ”Tro på dig selv”: https://www.youtube.com/watch?v=trVyGKbl5js

MGP bliver afholdt lørdag den 14. februar kl 20 i Gigantium i Ålborg, og sendes direkte på DR1.

I øvrigt kan man i perioden 9.-13. februar på DR Ultra følge optakten til MGP med interviews, optagelser, børnenes forberedelser mm.

Link til DR Ramasjang MGP http://www.dr.dk/Ramasjang/Mgp/mgp.htm