2700 Filmklubben viser "Drømme fra ødemarken"

Onsdag den 2. marts kl. 18.30 viser 2700 Filmklubben en film af instruktør Jannik Splidsboel på Husum Bibliotek

Foto: Henrik Bohn Ipsen

The Kimberly i det vestlige Australien er hjemsted for flere mindre aborigine samfund. De fleste af disse samfund befinder sig i dag i en overgangsperiode, der bringer både omvæltninger og bekymringer med sig. Nogle indbyggere har givet op, andre vælger at kæmpe mod både fortidens og nutidens dæmoner for at skabe en lysere fremtid for deres folk.  I filmen forsøger de to venner, Gabriel og Peter, at holde kulturelle traditioner i live, uden den store opbakning fra resten af lokalsamfundet.

Efter filmen er der besøg af filmens instruktør Jannik Splidsboel, som har studeret kunst og film i København og Rom, og har en master i kommunikation.

Har man lyst til at se ” Drømme fra ødemarken” og andre gode dokumentarfilm, kan man melde sig ind i Filmklubben Dox:2700”, hvor der i løbet af foråret vises 4 dokumentarfilm om emner, der optager os alle.

Det koster 25 kr. at blive medlem af dokumentarfilmklubben, man får dermed adgang til alle fire film og debatter. Medlemskortet kan købes gennem Husum Biblioteks hjemmeside (under arrangementer).

“Man kan deltage i en enkelt filmvisning formedelst 10 kr.”

Filmene vises på Husum Bibliotek, Frederikssundsvej 290.

Programmet kan ses på bibliotekets hjemmeside https://bibliotek.kk.dk/bibliotek/husum/arrangementer