30-årig tidligere superligaspiller er klar for Brønshøj !

Brønshøj har lavet aftale med 30-årige Youssef Toutouh, som bl.a. har erfaring fra landets højeste række og de bedste europæiske turneringer.

Youssef Toutouh meldte sin ankomst i Brønshøj en uge inde i vinteropstarten. Her skulle han finde ud af, om karrieren skulle fortsætte eller ej. Heldigt for BB valgte han det første.

Han har arbejdet stenhårdt de sidste 5-6 uger og begynder at nærme sig kampformen – forhåbentligt inden for 2-3 uger.

– Youssef er en fantastisk person og en fantastisk tilføjelse til vores trup, siger Sportschef Thomas Ibsen  om sin seneste tilgang: – Han har et højt niveau og kan nogle ting, som man normalt ikke ser i dette forum.. Og samtidig er Toutouh et super bekendtskab uden for banen.

De fleste følgere af dansk fodbold kender til Youssef Toutouhs meritter og cv’et taler for sig selv. Vi vil dog alligevel fremhæve to danske mesterskaber, 5 pokaltitler samt masser af europæiske kampe både i Champions League og Europa League. Derudover er det også blevet til 13 U21-landskampe for Danmark.

Toutouh har befundet sig i store og stolte danske klubber som FC København, Esbjerg og AGF, men har fået sin fodboldopdragelse i B93 og Hvidovre. Han har senest været i Nykøbing FC.