Hey Hvepse
Jeg ved sgu godt at det ikke var en smuk forestilling igår og at der ik var den fight og energi i holdet som vi har set i de 3 træningskampe, alle omkring holdet inklusiv spillerne var også dybt skuffet over præstationen og er enige om at det SKAL gøres bedre på lørdag og fremover hvis målet om en placering i toppen skal opnås🐝🐝🐝
Omkring nye spillere til vores lige nu smalle trup så gør vi alt hvad vi kan for at styrke den, men vi må også erkende at vi ikke er førstevælgere og at der er nogle regler omkring aflønning som skal overholdes.
Spillerne glæder sig til sæsonens første hjemmekamp lørdag med jeres fantastiske opbakning i ryggen, så vi håber at se jer alle🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝🐝

 

 

Tilgange
Adil Guendouri
er vendt tilbage til Brønshøj efter et halvt år i Skovshoved. I efteråret 2020 spillede han 15 kampe for Brønshøj, hvor han bl.a. kom på tavlen i pokalkampen mod Lyngby.
Adil kan spille både på kanterne og i front.

Benjamin Exsteen er en 21-årig forsvarsspiller, som senest har spillet for NB Bornholm. Benjamin kan spille både back og kant.

Frederik Nielsen er 22 år og har tidligere spillet ungdomsbold i Næstved og HB Køge. Skiftede til Vordingborg i sommeren 2018, hvor han gjorde en god figur i den sydsjællandske klub sidste sæson. Frederik spiller på den centrale midtbane.

Jeppe Orbe på 19 år kommer fra Husum. Jeppe er angriber og har i de to sidste sæsoner for Husum scoret 17 mål. 10 af disse mål kom i sidste sæson i Danmarksserien.

Patrick Hedegård, 20 år, kommer fra Kolding IF’s U19-hold. Patrick kan spille både højre back og i det centrale forsvar.

Rasmus Suhr er en 27-årig angriber, som har divisionserfaring fra både Holbæk og Hillerød. Mange vil måske kunne genkende hans navn, da han lavede alle tre mål for Hillerød i en træningskamp, mod os, i februar 2020.

Tim Lund, som er 28-årig målmand, kommer fra Hillerød, hvor han har spillet 27 divisions- og pokalkampe og holdt buret rent i otte af kampene.

Afgange
Nedenunder følge en liste over spiller-afgangene i sommerpausen. Vi ønsker de tidligere hvepse held og lykke med fremtiden.

Aleksandar Lazarevic – skiftet til HIK

Andreas Christensen – KFUM’s Boldklub

Andreas Horsebøg

Bayan Fenwick – skiftet til Hillerød

Christian Thorup – skiftet til Vanløse

Emil Vatani – skiftet til FC Hvidovre

Jonas Hemmingshøj – skiftet til Hillerød

Jonas Magnussen

Kenneth Thinter – skiftet til Skovshoved

Lars Emil Juel Andersen

Mads Gabel – stoppet karrieren

Marcus Porsgrunn

Oskar “Bongo” Møller – skiftet til Kolding IF

Victor Michaelsen – skiftet til Brattvåg i Norge

Yasin Dogan – skiftet til Hvidovre