Vi nærmer os valget, og det gælder Metro i stedet for letbane !

Red Frederikssundsvej ved, at kommunalvalget på tirsdag kan have stor indflydelse på, om Brønshøj skal have en letbane eller en Metro. Derfor sætter man en sidste ihærdig spurt ind på at forklare flere omkring det, som kan ske – og det som helst ikke skal ske ! Læs her endnu et opus fra Red Frederikssundsvej:

Da vi lagde vores Metro linje forslag på forrige gang, så var der nogen der skrev at de linjer burde fortsætte fra Husum og videre ud mod Skovlunde og Ballerup, for her er mange Industri områder/ Virksomheder, så det er hermed gjort.
OG det er jo faktisk i den retning at der er MEGET Trafik i Myldretiden

                 

Som man kan se på billedet af Metro toget så er der to spor, og som man ser på billedet så er Metro toget ved at dreje mod Tingbjerg, men var det kørt ligeud ja så havde det kørt mod Ballerup og måske videre mod Frederikssund.
Politikerne har talt om at koble os på den blå linje, med de tre H’er men som man kan se på vores forslag så har de deres egen linje, da Brønshøj så kan få sin Metro hurtigere OG desuden så ligger de i lige linje Nærmest parallelt med Frederikssundsvej og så vil de tre H’er som man kan se blive koblet på Den uflexible Letbane i Herlev og på Metro ringen inde ved Byen.
Nej Tak til en Uflexibel Letbane til Brønshøj.
Nej Tak til BRT-Busser, de skal køre i deres egne Baner OG det er HELE vejen , altså de fylder mere end den nuværende Busbane.