Danmarks Elvis og Torben Lendager & Roosters indleder Bellahøj Kræmmerfestival i dag fredag

Årets største og mest traditionsrige kræmmermarked – Bellahøj Kræmmerfestival – starter i dag fredag den 9. september for fulde gardiner. Der lægges ud med masser af god musik. Først kommer Danmarks Elvis – Mike Andersen og optræder, og her er der meget at glæde sig til. Både med gode numre fra The King, men også med tørklæder til publikum og nogle af de specielle vrik med hoften, som den gamle mester yndede at give på scenen.

                           

Bagefter har man igen formået at få Torben Lendager og hans band The Roosters til at spille, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Den gamle boyband-helt har i sin voksne alder virkelig skabt sig en ny karriere hos det lidt mere modne publikum, og tilhængerne fra de unge dage hænger fortsat ved.

Torben præsenterer nye og ældre kendte sange på både dansk og engelsk.

Se nærmere tidspunkter i annoncen på netavisens forside:

Lørdag følges musikalsk op med Pure GarbageJohnny Horsepower (Nordeuropas bedste Johnny Cash coverband) og Southern Company (fra den irske pub).

Søndag præsenterer kræmmerfestivalen endnu engang de populære Gasbox (Danmarks bedste Gasolin coverband).

Og så er det traditionen tro Ankers Tivoli, man kan glæde sig til på pladsen.

Kort sagt – kigger man forbi, så er man med til at støtte de fem lokale sportsklubber, Freja, Husum, Stefan, Orient og Brønshøj, der står bag det store arrangement til fordel for den lokale sport !!

For 25 kroner har man adgang alle tre dage.