Mere udførligt referat fra lørdagens kamp mellen Herstedøster - BB

Som lovet tidligere i dag, bringer netavisen her et mere udførligt referat fra kampen lørdag eftermiddag  mellem Herstedøster-Brønshøj, skrevet af Christian Haslund, Brønshøj Boldklub.

Dumt pointtab

Alt for mange brændte chancer i dagens udekamp mod Herstedøster gjorde, at det kun blev til et point. Selve kampen endte 3-3, hvilket betyder et farvel til 1. pladsen. Rasmus Suhr og to gange Casper Neerborg scorede målene i dag.

Her udligner Casper Neerborg til 2-2

Herstedøster fik den bedst tænkelige start, da de bragte sig foran allerede i det tredje minut. Her ramte bolden overliggeren og på returen kunne Nicolai Beck – helt fri – heade bolden i mål. Det ser ellers ud til, at Nicolai Beck er offside i forbindelse med den afslutning, der rammer overliggeren, og giver ham muligheden for at score. Men dommeren bestemmer, så 1-0 til hjemmeholdet.

Herefter fulgte et chancehav til os, men ingen mål. I stedet for blev det 2-0 til værterne. Frederik spillede bolden lige ud i fødderne på Mads Haunstrup. Han kom fri af sin modstander og kunne sparke bolden over i det lange hjørne.

Vi kommer tilbage

Vi fortsatte med at skabe rigtig mange og store chancer, og i det 25. minut fik vi reduceret. Otto Dupont kommer til baglinjen og sender bolden ind i feltet. Her får Suhr hovedet på bolden, som han header i kassen. 2-1.

Og lidt under 10 minutter senere kom udligningen. Igen gjorde Otto lige hvad der passede ham i vores højre side og han kunne finde Neerborg inde i feltet. Neerborg fik ramt bolden skidt, men det forhindrede den ikke i at gå i mål. 2-2.

Der var også mulighed for at komme foran med to friløbere til Mathias Veltz. Men begge gange fik Rasmus Siggaard reddet.

Skidt 2. halvleg

Farten og tempoet, som der var i 1. halvleg, så man ikke meget til i 2. halvleg. Dette kunne også ses på antallet af chancer. Det meste af spillet foregik dog på Herstedøsters banehalvdel.

Herstedøster scorer til 3-2 på straffespark

Men ud af det blå fik Herstedøster straffe. Et straffespark, som vist kun dommeren kunne se. På optagelserne fra kampen er det i hvert fald svært at se, hvor Otto ellers skal gøre af sine arme. Men straffesparket blev dømt, og det scorede Nicolai Beck ganske sikkert på. 3-2 til hjemmeholdet.

Men nok en gang kom vi tilbage, da Neerborg scorede sit andet mål i kampen – på oplæg af Nicholas Marfelt – ved at banke til bolden med venstrebenet. 3-3.

To minutter senere burde vi nok være kommet foran. Suhr fik to kæmpechancer inde i feltet. Men den første blev reddet på stregen af en forsvarsspiller og den anden blev reddet på stregen af målmanden.

I kampens slutfase smed vi lange bolde efter Kevin Bechmann Timm og Jeppe Orbe, men desværre ingen mål.

Den forløsende udligning til 3-3 scoret af Casper Neerborg

Spændende til det sidste

Det var 10. gang ud af 15 kampe, at vi kommer bagud. Fem gange er det lykkedes os at vende det til en sejr, tre gange er kampen endt uafgjort og to kampe er blevet tabt. Og selvom spænding nogle gange kan være en god ting, så kunne det være rart komme foran og så køre den sikkert hjem.

Med nederlaget og sejre til både Karlslunde og Holbæk er antallet af hold – i kampen om oprykningsspillet – reduceret til tre hold. Weekendens resultater betyder også, at vi mister 1. pladsen – vi er et point efter Karlslunde – og har to point ned til Holbæk på 3. pladsen.

I kampen var der også comeback til Andreas Horsebøg, som har siddet ude lige siden 20. marts 2021, hvor han måtte udgå med en slem knæskade. Så en ventetid på 595 dage var endelig slut for Horsebøg. Dejligt at se ham tilbage.

Næste weekend er der brug for en sejr, når vi hjemme på Tingbjerg Ground, lørdag den 12. november kl. 14, tager imod rækkens nummer 4 – Tårnby FF.

I forbindelse med kampen vil tre ungdomshold – U17T drenge, U14-2 piger og U13T drenge – bliver hyldet, da det er lykkedes dem at vinde deres respektive rækker.