Oplev udstilling endnu engang i vandtårnet på fredag

På fredag den 6. januar kl. 13-17 kan man endnu engang komme med på en abstrakt månevandring gennem tekstiler og reflekterende objekter i Martha Skous udstilling i Brønshøj Vandtårn. Her kan man opleve en udstilling, der trækker kosmos indenfor i en spektakulær, cirkulær bygning, der engang rummede københavnernes drikkevand.

Udstillingen byder på ”8 moons Aria” på et stofligt sci-fi-univers, der griber fat i, hvordan månens og solens energi og tyngdefelt ikke bare trækker i planten Jordens vandmasser, men også påvirker os mennesker. Et kunstnerisk mikrokosmos af lyd, lys og stoflighed opstår og danner et sanseligt og kontemplativt rum.

Udstillingen ledsages af fire vokalbaserede performances (Aria 1-4), som er udviklet specifikt til udstillingen. Til ferniseringen den 11. november kunne man opleve ‘Aria 1’.

Inspireret af de fire faser som månen bevæger sig gennem på en måned, bevæger stemmer og lyd sig gennem fire satser. Brudstykker af ord hentet fra astronomiens verden danner rytmiske og melodiske forløb. En minimalistisk koreografi understreger ordenes karakter og afsøger vandtårnets særlige rumklang.

Martha Skou er en tværfaglig kunstner, der bevæger sig frit mellem auditive og visuelle verdener. På en både analytisk og eksperimenterende måde arbejder hun i sin praksis med modsætninger i farve, form og/eller lyd.
Arrangementet har modtaget midler fra Kultur- og Fritidsudvalgets coronapulje. Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune har afsat midler til kulturelle aktiviteter i København for at sætte skub i kulturlivet, og støtte udøvende kunstnere efter en lang periode med coronanedlukning.

Der er fri entré ..