Om os

 

  10. årgang                                    2014-06-22 14.08.34

           2700-netavisen er en del af Brønshøj og Husum 

                               Omkring 4.000 er hver dag inde og læse nyheder fra lokalområdet

Vi er i gang med 10. årgang af 2700-netavisen, og lad det være sagt med det samme, vi har fået en fantastisk flot modtagelse af Brønshøj og Husum. I dag er netavisen blevet en del af hverdagen i bydelene, og vi kan næsten ikke få armene ned af glæde. Omkring 4.000 er hver dag inde og kigge i netavisen, (det er omkring 28.000 om ugen) – og det viser heldigvis, at vi så rigtigt, da vi valgte at lave et lokalt nyhedsmedie på nettet. Og at andre har lagt mærke til dette, kan man jo selv konstatere. Men det er da altid en rar fornemmelse, når det man laver er en direkte inspiration for andre !

En vigtig ting i dette spil er lokalkendskabet og erfaringen fra området. Mere end 40 år som skribent i 2700 Brønshøj giver en ballast, som ikke mange kan måle sig med, og læserne kan altid stole på, at hver en linje i netavisen er skrevet med hjertet. Det er ægte kærlighed til vores dejlige område. Samtidig har vi jo også haft den glæde at kunne blive boende i bydelen.

2700-netavisen ligger midt på Husum Torv, Frederikssundsvej 322 A 3. sal – og vi mærker naturligvis tydeligt de fordele det giver, når man er placeret i det distrikt, man skal skrive om. Det mener mange af vore læsere også. Vi er blevet bydelens lokale avis på nettet.

Så vi fortsætter med krum hals – og er åbne for alle tiltag og ideer. Det er bare at skrive til os.

Vi vil fortsat være et kærkomment tilskud i form af omtale og opbakning indenfor såvel den lokale handel, sport, kultur og hvad der ellers rører sig.

2700-netavisen køres fortrinsvis af undertegnede, men vi har fået flere faste leverandører af både tekst og foto, så vi med hjertet siger tusind tak. Der er mange lokale, der gerne vil bakke op om netavisen, og det er vi meget glade for.

Planen er selvfølgelig, at der skal flere faste folk i redaktionen, men det kommer hen ad vejen. Så fremtiden tegner lys og spændende.

Alle er som nævnt velkommen til at kontakte os, hvis man har noget på hjertet. Gå ind under kontakt for yderligere oplysninger.

218148_1319707850390_3689694_n

Flemming Antony M.DJ
Ansv. redaktør og udgiver

december 2022