ANNONCE: Tag børnene med til Vangehus og hent årets juletræ

Mange i bydelen har en fast juletradition hvert år. Juletræet skal hentes hos Vangehus på Ballerupvej. Her drejer det sig ikke alene om et utal af forskellige juletræer men også om juleudsmykning til den helt store guldmedalje. Kig blot på disse billeder, som virkelig sætter en i julestemning. Man omgiver sig simpelthen i et eldorado i julerier. Så det bliver såmænd kun sjældent ved juletræerne. Juleudstillingen må ganske enkelt opleves.

Skal man bruge et juletræ eller pyntegrønt til sine dekorationer eller i haven? Så kom forbi Vangehus og se de flotte juletræer og ikke mindst pyntegrønt. Julen er en skøn tid, hvor man hygger med sine nærmeste, og afhentningen af juletræ er for mange en vigtig tradition. Hos Vangehus har man rammerne til at give  en hyggelig dag, når juletræet, pyntegrønt og julepynt skal findes.

Vangehus ligger midt i Hareskoven ca. 25 minutters kørsel fra Brønshøj. Her kan man sammen med sin familie og venner, købe alt, hvad man behøver for at komme i julestemning. Vangehus ligger placeret i et skønt naturområde, så det er den oplagte mulighed for at holde en “skovtur” med sine nærmeste.

Er du vild med TV2’s julekalender, Valdes Jul?
I Vangehus’ baghave finder du “Den Forbudte Skov”, hvor “modertræet” står i al sin pragt 🎅🏻🌳❄️
Så under dit næste besøg til jul på Vangehus, kan du og dine børn med fordel tage hen og se det magiske træ ❤️
“Den forbudte skov” fra TV2’s julekalender

Det er forskelligt fra familie til familie, hvilken type juletræ man ønsker, og derfor har Vangehus et stort udvalg af normanngraner (ædelgran) og rødgraner i forskellige størrelser. Har nogen brug for et større juletræ, som er over 3-3,5 meter højt, kan man også skaffe det. Der fældes store normanngran og rødgran mod forudbestilling – og man kan også selv gå ud og finde et.

I december har Vangehus et stort julemarked, hvor man har mulighed for at besøge stedets to julestuer, som har alverdens julepynt, lys, kogler og nisser. Vangehus sætter pris på, at det er blevet en fast tradition at besøge det lokale julemarked midt i Hareskoven i Nordsjælland. I weekenderne er der blandt andet gløgg, æbleskiver, kakao og brændte mandler – og det hænder, at julemanden også kigger forbi.

        JUL 2023