REMA 1000 i Brønshøj har indgået en sponsoraftale med BB

På netavisen glæder vi os over, at vore annoncører er eftertragtede som sponsorer i bydelens sport. Således kan vi notere os, at REMA 1000 i Brønshøj – på Frederikssundsvej 256 netop har indgået en aftale med Brønshøj Boldklub. I forvejen har man i nogle år støttet IF Stadion, så nu er man involveret i både fodbold- og håndbolden indenfor 2700 området.

         

Købmand i REMA 1000 Brønshøj Thomas Skov Frederiksen viser stolt og glad BB’s kamptrøje i butikken på Frederikssundsvej 256 og krydser fingre for, at bydelen igen får et divisionshold.

– Det er naturligvis ikke tilfældigt, siger Købmand Thomas Skov Frederiksen, som kom til REMA 1000 sidste efterår. – Man bliver revet med af den utrolige lokalpatriotisme, som er meget fremtrædende i Brønshøj. Så jeg har siden min start herude fulgt flittigt    med i resultater og referater i netavisen. Og jeg er helt oppe på mærkerne i Brønshøjs kamp om at vende tilbage til divisionsfodbolden. Håber af hele mit hjerte, at det vil lykkes. Modsat var jeg også ked af det, da jeg så, hvor kedeligt, det endte for Stadion.

På netavisen som naturligvis har lagt et godt ord ind for BB overfor vore annoncører, håber vi, at man i bydelen vil støtte dem mest muligt.