7-3 nederlag til Ishøj tangerer det pinlige for Brønshøj

Man skal ikke sparke til nogen, der ligger ned, og det er heller ikke meningen med dagens referat fra kampen mod Ishøj på udebane – men et nederlag på 7-3 tangerer det pinlige. Den er helt gal. De første fire kampe i foråret har givet så magert et udbytte, at man automatisk bliver betænkelig.

                                                 

Godt nok er Ishøj et tophold i Danmarksserien og ligger og slås om oprykningen med Greve, men at blive udstillet på den måde, BB blev lørdag eftermiddag – det tyder ikke godt. Og det bliver ikke meget nemmere på lørdag i næste uge, når et andet af topholdene Allerød gæster Tingbjerg Ground. Den kamp spilles kl. 14.00.

Netavisens skribent kan ikke erindre, hvornår der sidst er blevet scoret hele syv mål mod Brønshøj. Og så sker det i Danmarksserien mod Ishøj.

Kampen på Ishøj Stadion var, som cifrene siger yderst målrig. Hjemmeholdet kom foran 1-0 efter 12 minutter, men fire minutter fik Jeppe Orbe udlignet til 1-1. Det holdt dog kun seks minutter, så blev det 2-1 til Ishøj, og i halvlegens sidste minut scorede hjemmeholdet yderligere to mål til stillingen 4-1.

Efter pausen blev det 5-1 efter 61 minutter, men Mathias Veltz fik reduceret et kvarter senere til 5-2. I det 80. og 83. minut scorede Ishøj så til 7-2, hvorefter Mathias Veltz fik pyntet lidt på slutresultatet 7-3 !

Puh ha – det var slemt, men vejret var pragtfuldt !

netavisen 16. april 22 kl. 16.30