Fantastisk godt gået Brønshøj - ny flot sejr over HIK - og ny målmager

HIK-BB-29-8-2015-Nuri-og-Kenneth_fullarticle

Her kæmper Nuri og Kenneth Sørensen ihærdigt om bolden med en HIK-spiller.

FODBOLD: Er der noget at sige til, at man er helt oppe i skyerne ? Brønshøj har fået en flot start på årets turnering og præsterede lørdag eftermiddag for anden gang i løbet af et par uger at besejre en af oprykningsfavoritterne HIK på udebane – denne gang 3-1 efter  1-1 ved pausen. Sejren betyder, at BB nu er med i det vigtige førerfelt, som giver adgang til slutspillet om oprykning til 1. division.

Man kan glæde sig over sejren og de tre point – men så sandelig også over en ny målmager, som kommer helt af egen avl. Jabar Sharza hedder han.

Jabar-Sharza_spiller-embed

Jabar Sharza

I de to kampe mod HIK har han alene stået for de fire af målene, og det ville da være skønt, hvis han kan udvikle sig til at blive den målmager, BB har sukket efter i lang tid.

Kampen lørdag eftermiddag gav BB føringen allerede efter seks minutter, da Jabar Sharza satte foden på en bold fra Naundrup. Det skete efter at HIK var startet bedst, men et kæmpe boost til de sort/gule.

Begge hold kæmpede for at få overtaget, og efter de første ti minutter havde HIK allerede fået fire hjørnespark mod BB’s et. Efter 33 minutter havde BB en kæmpechance ved Malte Kiilerich, men den blev brændt, og bare minutter efter kom Nick Christensen alene med Kasper Vilfort, og den chance lod han ikke gå glip af. 1-1 – hvilket holdt halvlegen ud.

Der gik kun omkring ti minutter efter pausen, så scorede BB igen. Et super samarbejde mellem Fredsted og Granskov endte til Henningsen, der sendte bolden i kassen til 2-1. Men det blev ikke ved det. Efter omkring 65 minutter øgede Jabar Sharza til 3-1, da han glimrende tørrede et par HIK’ere og sikkert sendte bolden i mål

Efter 70 minutter kom så BB’s første udskiftning. Martin Rasmussen afløste Naundrup. Bare ti minutter før tid brændte det på hos BB, men der blev reddet, og så lavede BB endnu en udskiftning, ja faktisk to af slagsen. Jonas Skovengaard og  Andreas Granskov blev afløst af Jeffrey Ofori og Frederik Lorentzen.

Ret meget mere skete der ikke. HIK prøvede – men der var ikke bid eller tro i forsøgene, og BB kunne trække sig tilbage med en vigtig 3-1 sejr, som betyder, at holdet er godt med i toppen af rækken.

Næste lørdag er der lagt op til et nyt klassisk opgør om Mosen, når AB kommer på Tingbjerg Ground. Dette opgør fløjtes i gang kl. 15.00.

Men vær lige opmærksom på at BB allerede tirsdag aften kl. 19.00 spiller pokalkamp mod Herlufsholm på Tingbjerg Ground.