Brønshøj vandt weekendens tredje målorgie

FODBOLD: Sjovt nok endte alle de tre kampe i weekenden, hvor vore lokale hold har været involveret 4-3 ! Det gav så sammenlagt to sejre og et nederlag. Brønshøj sørgede selv for en fortjent 4-3 sejr ude over AB Tårnby efter 2-0 ved pausen. Men det udviklede sig alligevel til at blive lidt nervepirrende, for selvom BB førte 3-0 i starten af 2. halvleg, fik hjemmeholdet reduceret til 3-2 i en god periode. Heldigvis skabte Casper Henningsens mål til 4-2 lidt ro, men AB Tårnby fik alligevel i de sidste sekunder reduceret endnu engang, så der var faktisk nerver på, til dommeren omsider fløjtede af. 4-3 til BB – og en uhyre vigtig sejr til de sort/gule. Det var for øvrigt første gang siden den 13. maj 2012, at Brønshøj scorer 4 mål i en ligakamp. Sidst det skete var, da FC Fredericia blev besejret 5-0 i Fredericia !!!

999117_10201319999935292_1322309435_n        2700-netavisens udsendte Christian Haslund var på plads i Tårnby

Målfest på Amager

Dagens kamp på Amager endte i et sandt målorgie, da Brønshøj kunne tage fra AB Tårnby med en 4-3 sejr efter 2-0 ved pausen. Patrick Naundrup og Andreas Granskov scorede et mål hver, mens Casper Henningsen scorede 2 gange.

Brønshøj havde noget at bevise efter midtugens pokalskuffelse, og det var da også et tændt mandskab vi fik at se. Allerede efter 20 sekunder spillede hvepsene sig frem til kampens første chance, da Naundrup modtog bolden inde i feltet, men måtte se sit skud blive blokeret.

Godt 10 minutter senere lykkedes det dog for Naundrup at få bolden i kassen. Et godt slået hjørnespark af Henningsen fandt Jamil Fearringtons pandebrask, men han måtte se sit forsøg blive klaret af Rasmus Pryts. Naundrup var først over returen og kunne sende bolden i kassen. 1-0 til Brønshøj.

Naundrup 1

Her scorer Patrick Naundrup til 1-0, (Foto: Henrik Haslund)

Kort efter var hjemmeholdet tæt på at udligne, da de mindre end en halv meter fra mål ikke kunne få headet bolden i netmaskerne med hovedet, men i stedet for headede både på tværs og over mål.

Hvepsene var gode til at komme over kanterne, hvor der blevet slået en masse farlige indlæg ind i feltet, der voldte AB Tårnby-forsvaret en del problemer og gav flere muligheder til hvepsene.

Men det blev på en omstilling, at Brønshøj scorede kampens andet mål. BB’erne fik clearet efter et AB Tårnby-hjørnespark, og her headede Naundrup bolden videre til Oliver Fredsted, der satte kurs mod mål. Fredsted havde muligheden for at skyde selv, men uselvisk spillede han bolden over til en fremadstormende Casper Henningsen, der sikkert kunne spark bolden i kassen til stillingen 2-0.

Granskov 1

Casper Henningsen scorer det yderst vigtige mål til 4-2, (Foto: Henrik Haslund)

Flere mål blev det ikke til 1. halvleg, hvor Brønshøj var i kontrol og formåede at omdanne det gode spil til 2 mål, men vi skulle få mange flere mål i 2. halvleg.

Her var der bare spillet 3 minutter, da det blev 3-0. Andreas Granskov blev sendt afsted med en god bold i dybden, og alene med Rasmus Pryts svigtede angriberen ikke, og han sendte bolden over i det lange hjørne.

Målet blev dog en sovepude for Brønshøj, som herefter overlod alt initiativet til AB Tårnby, og 10 minutter inde i 2. halvleg fik værterne en gylden mulighed for at komme tilbage i kampen, da bolden sprang op på Fearringtons arm inde i feltet, hvorefter dommeren pegede på pletten og dømte straffe.

Det tog AB Tårnbys Tobias Hansen sig af, og han satte den usvigeligt sikkert i mål. 1-3 var stillingen nu.

Målet gav AB Tårnby mod på mere, og efter lidt over en times spil kom der for alvor spænding tilbage i kampen, da hjemmeholdet kombinerede sig igennem Brønshøj-forsvaret inden Jonathan Nielsen kunne sende bolden over i det lange hjørne til stillingen 2-3.

AB Tårnby fortsatte med at presse på, mens Brønshøj var lidt på hælene. Forløsningen kom dog et kvarter før tid, da Naundrup fra baglinjen sendte bolden skråt bagud til Henningsen, der med et fladt skud scorede sit andet mål i kampen og gjorde det til 4-2.

Det var som om, at målet til 4-2 vækkede Brønshøj, mens AB Tårnby virkede som et hold, der havde fået en kæmpe mavepuster.

Hjemmeholdets Jonathan Nielsen fortsatte dog ufortrødent med flere afslutninger ude fra, og i 3. forsøg lykkedes det for AB Tårnby-spilleren, da han med et flot spark sendte bolden i mål til slutresultatet 3-4.

holdet 1

Stor glæde i Brønshøj-lejren – her takker spillerne alle supporterne, som troligt var mødt op, (Foto: Henrik Haslund)

Brønshøj nærmer sig dermed de to tophold Hvidovre og HIK, men det var en kamp, hvor BB reelt set havde lukket og slukket i starten af 2. halvleg, og alligevel tillod AB Tårnby, at komme tilbage. Det vigtigste var dog, at det blev til 3 point, og at de sort/gule dermed stadig er at finde i top 4.

Næste kamp for Brønshøj er på lørdag den 3. oktober kl. 15, når Holbæk gæster Tingbjerg Ground. Kan man imidlertid ikke vente med at se hvepse-bold inden da, så er der mulighed for at se 2. holdet spille hele to gange i løbet af den kommende uge. Første gang ude mod Kastrup 2 i morgen, søndag, kl. 11.45, mens anden gang er ude mod Hvidovre 2 torsdag den 1. oktober kl. 20.00.

AB Tårnby – Brønshøj 3-4 (0-2)