Brønshøjs spillere viste igen, at de er et godt bud på en plads i oprykningsspillet

FODBOLD: Som vi har skrevet flere gange, så er det er umådeligt spændende mandskab, BB har samlet efter sommerferien. Det ene øjeblik dømmes holdet ude, og det næste øjeblik viser det, at de sort/gule bestemt er berettiget til en plads i oprykningsspillet til foråret. Seneste bevis på det kom lørdag eftermiddag, da hvepsene endnu engang havde krammet på Frem, der blev slået 1-0 på Tingbjerg Ground.

Hvepsene stak Frem for tredje kamp i træk

tekst og foto: Christian Haslund

Brønshøj skulle følge op på sidste weekends sejr over Holbæk, da Frem lørdag kom på besøg i et vaskeægte københavneropgør på Tingbjerg Ground. Her trak hvepsene, for tredje kamp i træk det længste strå, da det blev til en 1-0 sejr over Valby mandskabet takket være Patrick Naundrups slangehug kort før pausen. Frem havde ellers masser af muligheder for at tage point med hjem, men BB’s glimrende keeper Johan Gårdsvoll tog sig af alt, hvad gæsterne kom med.

14468157_1114796875234943_8215646948733324514_o

Der er ikke noget at sige til, at BB’s spillere efter kampene er henne og takke supporterne for en stor indsats

865 tilskuere var til stede på Tingbjerg Ground, og de skabte en utrolig stemning. Og det kan ikke siges for tit … Brønshøjs fans er simpelthen fantastiske, og med et fyldt afsnit var der virkelig skruet helt op for volumen.

Kampen startede med mange høje bolde og luftdueller, og ingen af holdene kunne få overtaget. Det var dog Brønshøj, der kom frem til chancerne, men alle forsøgene røg forbi mål. Midtvejs i 1. halvleg opstod Frems første farlige situation, men Gårdsvoll kom hurtigt ud af sit mål og fik sparket væk for snuden af Daniel Elly Pedersen.

Herefter fulgte en række muligheder til begge hold. Den største af dem kom godt ti minutter før pausefløjtet. Frem havde fået et frispark lige udenfor feltet. Rasmus Louie sparkede fladt, men Gårdsvoll kom godt ned og fik blokeret. Returen endte hos en Frem-spiller, men han præsterede at sende bolden forbi mål.

14556683_1114795785235052_641909883874316167_o

Så har Naundrup scoret og modtager folkets hyldest

Bedst som det så ud til at 1. halvleg skulle slutte målløs, fik Brønshøj hjørnespark, med et par minutter tilbage af halvlegen, ude i venstre side. Dette blev slået ind i feltet, og efter en del ping-pong endte den hos Naundrup, der huggede til kuglen første gang, så den ramte undersiden af overliggeren og  strøg i nettet. 1-0 til hvepsene efter de første 45 minutter.

Frem kom ud efter pausen og lagde et tungt pres på Brønshøj, og dette gav flere muligheder til gæsterne. Først fik de headet på overliggeren, dernæst fik Pierre Larsen muligheden tæt på mål, men her leverede Gårdsvoll igen en fremragende redning.

14524972_1114796305235000_4380506157363082572_o

Brønshøjs keeper Johan Gårdsvoll stod endnu engang en stor kamp

Men efter ti minutter af 2. halvleg begyndte hvepsene at få styr på tingene, og begyndte at afvise det ene indlæg efter det andet. Med tyve minutter tilbage opstod den største Frem-chance i kampen. Først måtte Gårdsvoll helt ned og få blokeret et langskud. Returen røg lige ud til Daniel Holm, men Brønshøj-keeperen var hurtig på fødderne og fik også reddet hans forsøg.

Frem fortsatte med at smide bolde ind i feltet, og brugte en centerforsvarer i front for at få udligningen men fortsat forgæves.

Lige inden den ordinære spilletid udløb var Christoffer Boateng tæt på at gøre det til 2-0. Han tryllede ude på højrekanten, bl.a. med en tunnel på en Frem-spiller, inden han bankede bolden op på overliggeren.

Mere skete ikke i kampen, og efter næsten fem minutters overtid blæste dommer Kenneth Sørensen for sidste gang i fløjten, og jublen kunne bryde løs.

Brønshøj kan nu gå ind til næste weekends kamp med to sejre i bagagen og fyldt med selvtillid, når Avarta kommer på besøg lørdag den 8. oktober kl. 15 på Tingbjerg Ground.