Fantastisk comeback for Brønshøj, der vendte 1-3 til 4-3 på Tingbjerg Ground

Oscar Buch har reduceret til 1-2 i første halvleg.

Særlig velspillet var kampen aldrig, men intenst og ganske spændende for de godt 500 tilskuere på Tingbjerg Ground. Og så fik de i alt syv mål samt overværede et imponerende comeback fra hjemmeholdet. Brønshøj vandt 4-3 efter 1-3 ved pausen. Alene det må man tage hatten af for. Viljen til at blive ved med at kæmpe til det sidste, er en vigtig egenskab, og med Herlev kampen i baghovedet lå det ligesom i spillerne, at den skulle de ikke på én gang til !  Man kan roligt fastslå, at holdene havde hver sin halvleg. Avarta var bedst de første 45 minutter, mens BB stort set sad på resten af kampen. At det lykkedes at score sejrsmålet i overtiden var bare et effektivt punktum på et lokalopgør, som betød en fortsat plads i toppen af rækken. To kampe og to sejre i 2. division er ganske enkelt fantastisk og lægger op til en ny pointhøst i Hillerød, som BB møder næste lørdag.

Læs Christian Haslunds referat på BB’s hjemmeside lidt senere på http://www.bronshojboldklub.dk/ – da netavisen desværre er forhindret i at bringe det på grund af andre opgaver.