BB's spillere lagde op til 100-års jubilæet med en 4-2-sejr over bundproppen Ringkøbing

Kom man efter mål, gik man ikke forgæves lørdag eftermiddag på Tingbjerg Ground. Her spillede BB endelig igen for første gang i tre kampe og mod endnu en jysk modstander Ringkøbing, som indtager sidstepladsen i oprykningsspillet.

Så er BB med igen efter Kevin Bechmann Timms udlignende mål til 1-1

Det blev en ganske livlig affære med hele seks mål, hvoraf gæsterne scorede de fire – troede alle, men efter kampen viste det sig, at dommeren ændrede det til, at BB’s tredje mål blev scoret af Casper Löween Jensen, og det var dermed hans første mål i BB-trøjen.

Så står det 2-2 – Ringkøbing har skabt balance i regnskabet

Det var Ringkøbing, som indledte scoringen. Allerede efter kun et par minutter blev det 0-1, men heldigvis fik Kevin Bechmann Timm udlignet et øjeblik efter. Oscar Buch bragte der på BB foran 2-1 efter 24 minutter, men det lykkedes for vestjyderne at udligne til 2-2 10 minutter før pausen. Ligesom man regnede med det som halvlegsresultat, scorede Casper Löween Jensen, så stillingen efter første halvleg var 3-2 til BB.

Man kan ikke just påstå, at det jyske forsvar havde en god dag, for efter 56 minutter scorede de selvmål til BB-føring 4-2, og det skulle vise sig at blive kampens resultat.