Brønshøj led sæsonens fjerde nederlag i målorgie på Falster

Ikke uventet var opgaven i lørdagens kamp i Nykøbing mod topholdet NFC for stor for Brønshøj. Hjemmeholdet vandt med hele 6-3 efter 3-1 ved pausen.

Her scorer Aleksandar Lazarewic på straffespark og reducerer til 2-5

Brønshøj fik en chokstart, da NFC bragte sig foran allerede efter 4 minutter. Men langsomt kom de sortgule ind i kampen, og efter 19 minutter lykkedes det for Bayan Fenwick at udligne til 1-1. Bare minuttet efter kom hjemmeholdet igen foran, og 4 minutter før pausen blev det så 3-1.

Efter pausen holdt stillingen sig helt hen til det 66. minut, hvor det blev 4-1, og dermed var lyset slukket for BB. Det blev tilmed 5-1 et kvarter før tid, men så viste Brønshøj mandskabet, at man altså er væsentlig bedre, end resultaterne indtil nu har vist. Hjemmeholdet blev faktisk presset, og der blev vist gode takter fra BB’erne, som åbenbart ikke helt havde mistet modet. Det lykkedes at reducere to gange. Begge ved Aleksandar Lazarewic, hvor det første var på et fuldt korrekt straffespark. Så stod det pludselig 5-3, men i de døende sekunder fik falstringerne øget til 6-3, hvilket blev kampens resultat.

Det er selvfølgelig foruroligende med fire nederlag i fem kampe, men det stemmer altså ikke helt overens med holdets styrke. BB er bedre end stillingen viser, så mon ikke der snart for alvor går hul på bylden. Næste opgave er på hjemmebane, hvor BB får besøg af Skovshoved på lørdag kl. 15.00. Her skal man dog notere sig, at skovserne har fået en rimelig start på sæsonen.