Kæmpe skuffelse for Brønshøj - tabte sejren i overtiden mod HIK

Det var hårdt og ubarmhjertigt. Indtil 3 minutter og 28 sekunder i dommerens overtid førte BB 1-0 mod HIK, men så faldt udligningen fra gæsterne, så slutresultatet blev uafgjort 1-1. En kæmpe bitter pille at måtte sluge for hjemmeholdet.

Kampen gik for øvrigt helt til 95 minutter og 32 sekunders overtid grundet skader undervejs. En af dem gik ud over Mads Gabel, der måtte forlade banen og blev erstattet af Kenneth Tinder, som for øvrigt scorede hjemmeholdets enlige mål. Set over hele kampen spillede BB ganske glimrende, og det virker bagefter lidt ufortjent, at det ikke lykkedes at hente alle tre point.

Næste kamp er I Slagelse på søndag den 18. april kl. 13.00, og det er blevet en endnu vigtigere kamp nu hvor BB ikke fik fuld valuta mod HIK. Sjællænderne er et af de mandskaber, BB skal klynge sig til i håbet om overlevelse.