Husum tabte igen, denne gang 1-2 hjemme mod Fremad Valby

Hvis nogen tror, man rykker ned for lyn hurtigt at rykke op igen, så tager man fejl. Vi ser, hvor svært Brønshøj har det, og efter lørdagens kamp i Husumparken, kommer Husum til at slås med samme problem.

Gæsterne fra Fremad Valby sikrede sig en kneben sejr på 2-1 i Husumparken efter 1-1 ved pausen. Valby holdet bragte sig foran efter et kvarter, men bare fire minutter senere havde Kasper Mørch Sørensen udlignet til 1-1, og det holdt halvlegen ud.

Godt ti minutter efter pausen kom Fremad Valby så igen foran, og det lykkedes for dem at holde forspringet, så kampen sluttede med en sejr på 2-1 over et skuffende Husum mandskab.

Dermed ligger de blåhvide placeret i bunden af Københavnsserien.

På lørdag den 25. september rejser Husum til Solskinsøen for på Nexø Stadion at møde NB Bornholm. Her fløjtes op kl. 14.00. Der er for øvrigt lavet speciel tur for supporterne, læs nærmere om det på klubbens facebookside – gå ind på  https://www.facebook.com/husumsupport2013..