Husum scorede i de døende sekunder og fik 3-3 mod BSF

Lørdag eftermiddag spillede Husum uafgjort 3-3 mod BSF fra Sjællandsserien efter en ganske glimrende kamp.
BSF lagde bedst ud, men spillede hovedsageligt med lange bolde, hvilket var forholdsvis nemt for Husum at dække op for. Alligevel scorede de efter 16 minutter til 1-0 på en forsvarsfejl.
Men i det 24. minut fandt Sebastian Stage med en aflevering i feltet Hector Gonzales, og han udlignede sikkert til 1-1.
I de sidste minutter af første halvleg sov Husum forsvaret lidt, og det udnyttede BSF til at score til 2-1 som blev pauseresultatet.
Anden halvleg startede som første, og i det 65 minut øgede BSF til 3-1, men med lidt held havde Rasmus Ohmann snuppet bolden, der smuttede mellem hans ben og i nettet.
5 minutter senere slog Rasmus Rosenberg et indlæg, der ramte Sebastian Stage i hovedet, og så stod det 3-2.
I det 91. minut pressede Husum godt på, og det gav udbytte til en 3-3 scoring. Mustafa Makki sendte bolden ind til Rasmus Rosenberg, som spillede bolden på tværs til Jonas Thomsen, der sikkert udlignede til kampens resultat.
Næste kamp er i Husumparken lørdag den 18. kl. 12, hvor LSF 2 (Ledøje-Smørum) kommer på besøg.