Stadion tabte et uhyre vigtigt skridt i oprykningskampen fredag aften

Pokkers ærgerligt. Det lykkedes ikke for vore lokale håndbolddrenge at hente de vigtige point i Køge mod rækkens nummer 2. Efter en til tider meget tæt kamp vandt hjemmeholdet det store topbrag med bare et enkelt mål –  26-25 !

Køge kom bedst fra start og førte 5-2, men så fik Stadion en god periode og bragte sig med fire mål på stribe foran 6-5, hvilket var et tegn på, at de gulblusede godt kunne matche Køge mandskabet. Og det holdt faktisk til pausen, hvor Stadion førte 14-13.

Efter pausen fortsatte jævnbyrdigheden og ved stillingen 19-19 troede man stadig på det. Men så virkede det ligesom hjemmeholdet trak lidt fra og med bare 10 minutter igen førte Køge med 23-21. Alligevel lykkedes det for Stadion at komme igen, og bare to minutter før tid stod det helt lige 25-25. Men Køge fik hentet sejren hjem til allersidst med 27-26 til stor ærgrelse for både Stadions spillere og de supportere, som havde taget turen.

Og selvfølgelig er det pokkers, når man nu var så tæt på i en meget jævnbyrdig forestilling. Men kæmpe ros til Stadions spillere. De kæmpede til sidste dråbe.

Nederlaget betyder, at vejen til en plads i 1. division nu er blevet endnu længere, ikke mindst fordi TIK Tåstrup meget sikker vandt i Rødovre med hele 38-31. Dermed er Køge og Tåstrup hele fire point foran Stadion, og det bliver svært at hente.

På søndag i næste uge får Stadion besøg af Næstved/Herlufsholm i ECV-hallen, og den giver uden tvivl to vigtige point. Men skal de bringe nytte, må både Køge og Tåstrup tabe deres kampe. Fredag spiller Køge mod Furesø Håndbold og lørdag skal Tåstrup møde TMS Ringsted 2 på hjemmebane.