Husum fik uafgjort mod topholdet efter glimrende kamp

Husum spillede sin første kamp på hjemmebane i foråret, og modstanderen var ingen ringere end topholdet FB. Kampen sluttede uafgjort 1-1, og der blev taget og givet fra begge sider, hvilket den glimrende dommertrio tillod.

Det hele startede meget lige, og begge mandskaber stod godt overfor hinanden. Det blev også til mål for både Husum og FB, som dog ikke blev dømt på grund af offside. Men i kampens 46. minut erobrede Rasmus Rosenberg bolden på gæsternes banehalvdel, trak på tværs af feltet og bankede bolden hårdt op i hjørnet til 1-0.

Begge mandskaber fortsatte med godt spil frem og tilbage, og Husum kunne have lukket kampen på en friløber, som blev brændt. Efter 77 minutter var der pludselig to bolde på banen, men dommeren stoppede ikke spillet. Det fik en Husum spiller til at sparke bolden hen mod den anden bold, og det kostede gult. Det udnyttede FB på efterfølgende angreb til at udligne til 1-1, hvilket blev kampens resultat.

Set over alle 90 minutter var uafgjort ikke noget forkert resultat.

Næste opgave for Husum er mandag den 10. april ude mod B. 1903 kl. 14.00.