Årets første julekonkurrence i netavisen: Jul i Tivoli bliver hyggeligere end nogensinde

Jul i Tivoli 2018. Dæmonen, det Japanske Tårn og Gangbroen Aften

Når Tivoli tager hul på sin 25 års jubilæumssæson for Jul i Tivoli, tændes et juletræ med 3.000 Swarovski-krystaller foran Nimb. Der bliver premiere på Tivolis største balletsatsning nogensinde: ”Snedronningen”, hvor Oh Land har skabt musikken, og Dronning Margrethe står bag kostumer og scenografi. Dertil bliver der også premiere på nye Tivolis nye vilde rutsjebane Mælkevejen samt lysscenografier – herunder projekteringsshow med afsæt i jule-silhuetter på Plænen. Jul i Tivoli kan opleves fra den 16. november, og i år strækker sæsonen sig ind i det nye år til og med 5. januar 2020.

I samarbejde med Tivoli springer vi her med årets første julekonkurrence, se nederst på siden.

Kig på denne film og få lidt inspiration:

https://www.youtube.com/watch?v=n91PTsKu-4o&feature=youtu.be

Julen i Tivoli har alle dage været noget ganske særligt, og år 2019 bliver ingen undtagelse, for her vil der endnu en gang dufte af velsmagende glögg og kanelkager samt være masser af oplevelser i vente for både børn og voksne. I Tivoli kan gæsterne stige om bord i de rygende damplokomotiver med vogne, der holder klar til afgang på perronen i Hjulkøbing.

Jul i Tivoli. Hjulkøbing Stationsbygning Tog Aften

Det sker på Plænen som en del af det særlige juletema er en komplet jernbanestation med forskellige tog, der kører rundt om det høje juletræ. Temaet er inspireret af 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste i Europa og Danmark.

Danmarks mest ekstravagante juletræ
Foran Nimb Hotel placeres et juletræ, der pyntes med over 3.000 krystaller til en værdi af ca. en million kroner. Det er første gang, at danskerne stifter bekendtskab med et Swarovski-juletræ.

Siden 1991 har de ikoniske design-juletræer fra Swarovski bl.a. betaget publikum foran Rockefeller Center i New York mm. Udover etablering af juletræet bliver der også etableret en pop-up-shop foran Nimb Hotel i samarbejde med keyclubco.com.

Premiere på ny rutsjebane under Jul i Tivoli
Mælkevejen, der erstatter rutsjebanen Odinexpressen, der er gået på pension efter 30 mio ture får premiere under Jul i Tivoli. Rutsjebanenyheden bliver en del højere og hurtigere end sin forgænger. Designet på rutsjebanen står på skuldrene af Himmelskibet, Aquila og Tik Tak, der er stærkt inspireret af tanken om opdagelsesrejser i himmelrummet. Som en ekstra krølle på halen bliver lyden fra rutsjebanen en del lavere grundet ny teknologi. Mælkevejen har været undervejs to og et halvt år og er specielt designet af Tivolis egen udviklingsafdeling.  Mælkevejen åbner officielt i december.

 Julekugler og nordisk jul
Som altid skydes den hyggelige sæson i gang ved at lysene på det store juletræ foran Koncertsalen tændes, og lysetænderne vil som altid være nogle af Tivolis kendte ansigter.

                                                    

Det plejer at være et stort tilløbsstykke, og det bliver det uden tvivl igen i år. Ud over det er der hængt omkring 60.000 julekugler op rundt omkring i Haven for at byde jule velkommen.

 I julesæsoner er der desuden premiere på balletforestillingen ”Snedronningen” i Tivolis Koncertsal den 1. december som ubetinget er Tivolis største nogensinde. Det er en nyfortolkning af H.C. Andersens klassiske eventyr, hvor Dronning Margrethe har stået for kostumer og dekorationer, sangerinden Oh Land har komponeret musikken og russiske Yuri Possokhov har stået for koreografien.

Der er over 50 boder på julemarkedet, og her kan gæsterne købe julegaver, søde sager og varme drikke.

Jul i Tivoli. Veteranbilerne

Igen i år vil der også blive afholdt Fyrværkerifestival den 25., 26., 27. og 31. december, der skyder det nye år godt i gang og sige tak for det gamle.  I år er fyrværkeri temaet en hyldest til julen i anledning af at Jul i Tivoli som sæson har 25 års jubilæum. De mange restauranterne har også gjort deres ypperste for, at julen kan smages, og alt er helt lige så veltilberedt, som det var i gamle dage. 

 – Vi skal hvert år finde på noget nyt, som er så betagende, at gæsterne igen vælger at tage en tur i Tivoli, siger  pressechef Torben Plank. – Jeg tror godt, at vi kan udstede en garanti for at julehumøret stiger efter en gå tur i Haven, da kollegaerne har ligget vandret for at finde på nye julede ting, der også kan opleves helt ind i den første weekend i 2020.

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo


For at deltage skal man svare på de spørgsmål, som følger nederunder. Blandt de rigtige løsninger trækkes lod om følgende flotte præmier:

  • Første præmie: 2 x 2 billetter til Snedronningen der kan opleves i Koncertsalen 30. november kl 19:00 (samt giver adgang til Jul i Tivoli)
  • Anden præmie: 4 entre og turpas til Tivoli
  • Tredje præmie: 4 entre til Jul i Tivoli.

1/    Hvornår holdes den store Fyrværkerifestival ? ____________________________

2/    Hvor mange krystaller er der på det store juletræ ? ________________________

3/    Hvad hedder den nye rutsjebane ? ______________________

4/    Hvor står Tivolis juletog parkeret ? __________________

Navn: ______________________________________

Adr.:  ______________________________________

Postnr.: _________________________

Telefon: ________________________

Send løsningen til fa@2700-netavisen.dk og mærk den JUL I TIVOLI. Vi skal have løsningen senest søndag den 16. november kl. 18.00. Vinderne vil blive kontaktet direkte, så husk telefonnummer !

God fornøjelse !