Årets sidste affaldstur - i alt er der siden foråret bl.a. indsamlet godt 14.000 skodder

– Denne gang var det desværre kun mig, som kom, så jeg valgte at forkorte turen, indleder Sarah fra Affaldspatruljen i sin sidste rapport i år. Netavisen har løbende berettet om den populære patruljes arbejde i bydelen, og nu har man så sluttet af for 2021.

Sarah fortæller:

– Jeg gik rundt på p-pladsen ved Rema1000. Hovedsageligt på den del der ligger hen mod Radiometer.

På halvanden time fik jeg samlet 3 kg affald. Dagens første skraldefund var en plastpose, som naturligvis blev brugt til at samle alt det andet i. Dette inkluderede bl.a. en kakaomælkekarton, en flamingobakke der har indeholdt take-away, (lidt for mange) mundbind og som sædvanligt cigaretskodder.

Hvis jeg vender blikket tilbage på de forgangne affaldsture, så kan jeg se, at der sammenlagt er blevet samlet 42,9 kg affald, 6,9kg skodder (mindst 14060stk!!!!), 782g kapsler (450stk!) og 2kg batterier siden det sene forår i år.

Jeg vil gerne takke alle dem, som har givet et nap med i løbet af året. Jeg håber at se jer igen til en – men allerhelst flere – affaldsture i det nye år.

Jeg vil også gerne takke Bettina, butikschefen i vores lokale Rema1000 for hendes snackposer til turene. Det er altid et lækkert traktement.

Sidst, men ikke mindst vil jeg også gerne takke vores lokaludvalg, som har sponsoreret hapsere og handsker til affaldsturene. Det letter virkelig arbejdet. Også en tak til 2700-netavisen for at bakke os op med omtale.

Næste års første affaldstur er den 15 januar kl. 10-13. Stedet følger, når vi kommer tættere på.

God jul og godt nytår ønskes I alle fra Affaldspatruljen.