Abba - POP 9 - husk at fremhæve næste deltager

Jeg er af min gode ven René Taagehøj blevet opfordret til at lægge 10 covers på FB. Fra LP`er, der har haft betydning i livet, og som jeg altid har holdt af. Et cover om dagen og uden øvrige kommentarer – den kan jeg garanteret ikke overholde !! Og så sku´ man samtidigt opfordre en af sine FB venner til, at gøre det samme! Så jeg opfordrer Michael Carøe som den næste, og lægger mit sidste cover op. Det er en gruppe, som bare er vokset og vokset i mit hjerte. Abba har givet så mange iørefaldende og smukke hits, at det vil være for pladskrævende at nævne dem alle. Jeg er fuld af beundring over de to dejlige sangerinder og af makkerparret Ulvaeus og Andersson. Jeg fatter ikke, de to har kunnet fremtrylle så mange ørehængere – den ene bedre og smukkere end den anden. Og så glemmer jeg aldrig, at jeg blev tilbudt at lave en duet med Agnetha. Min ydmyghed og respekt for hende fik mig til at sige nej tak. Dermed har jeg afsluttet min pligt, overdraget af René Taagehøj. Der var mange flere, som havde fortjent at komme med, bl.a. Bee Gees, Cliff Richard, Del Shannon osv. men det skulle jo blot være 10 – så mission is over ! Kommer muligheden for at lave en ren dansk version af dette her, så har jeg mange oplagte favoritter ….