Aktiviteter i Husumvold Kirke Uge 41, 42 & 43

Husumvold Kirke meddeler:

 Lanterneaften med start i Tingbjerg Kirke

Onsdag d. 13. oktober kl. 18

Sidste år kunne vi ikke gennemføre denne særlige tradition og begivenhed, men i år vender vi stærkt tilbage med vores traditionsrige Lanterneaften, som er et fællesarrangement mellem menighederne ved Tingbjerg og Husumvold kirker.

At vandre med lanterner i mørket er en gammel skik, som præsterne har genoplivet, og som vi håber, mange har lyst til at tage del i.

Arrangementet finder sted onsdag d. 13. oktober og begynder kl. 18,00 i Tingbjerg Kirke med en sandwich, valg af lanterne og en kort optakt i kirken. Når mørket sænker sig, går vi med vores tændte lygter til Husumvold kirke, mens vi synger lanternesange. I Husumvold samles vi i kirkerummet til en fælles afslutning, hvorefter der er kakao og kage. Aftenen slutter kl. 20,00 og hele arrangementet er gratis.

 Mindfulnessgudstjeneste

Torsdag d. 14. oktober kl. 17

Kom til mindfulnessgudstjeneste i Husumvold Kirke. I løbet af efteråret afholder sognepræst Line Bjørn Hansen og psykolog Kim Bonnesen fem mindfulnessgudstjenester, hvor ro og nærvær er i fokus. Hver mindfulnessgudstjeneste vil tage udgangspunkt i et udvalgt tema, som vil danne rammen for gudstjenestens refleksion, tanker og krops- og sanseoplevelser. Line Bjørn Hansen er sognepræst i Husumvold Kirke og Kim Bonnesen er psykolog og mindfulnesslærer. Gennem kyndig vejledning og refleksion har du nu mulighed for at få en pause i hverdagen.

I oktober måned vil gudstjenesten tage udgangspunkt i temaet Tillid.

Kom og mærk roen og nærværet til en anderledes gudstjeneste i Husumvold Kirke.

 Andagt og fredagsmøde

Fredag d. 22. oktober kl. 14

Udvalgte fredage kan du komme til andagt og fredagsmøde i Husumvold Kirke.

Vi starter hver gang med en kortere andagt i kirkerummet med en refleksion og sang. Derefter bevæger vi os ind i kirkens menighedslokaler, hvor der vil være kaffe/te og et bid brød. Dette koster 10 kr., hvor overskuddet går til Husumvold Sogns menighedsplejes arbejde i sognet.
Hvert fredagsmøde har et unikt præg, da vi enten sætter fokus på udvalgte tematikker i sang, får et indblik i spændende livshistorier fra kirken personale eller har foredrag udefra med dygtige, passionerede og medrivende foredragsholdere.

Kom og vær med, når vi igen mødes til andagt og Fredagsmøde i Husumvold Kirke.

Denne fredag er andagten ved sognepræst Stig Boel.

Koncert: Ord & Musik Øresund Triplettes

Søndag d. 31. oktober kl. 16.00 i Husumvold Kirke

Som noget helt nyt inviterer Husum og Husumvold Kirkers fælles koncertrække Ord & Musik på en koncertfortælling fra den rytmiske scene. Det nye initiativ sættes i gang af den dansk/svenske vokaljazztrio Øresund Triplettes, som i ord og toner vil invitere jer ind i vokaljazzens verden og den specielle besætning med 3 sangstemmer og en kontrabas. Trioen er inspireret af swing og boogie-woogietiden i USA og særligt gruppen The Andrews Sisters. Kom og hør hvordan et musikalsk projekt, der startede som en fascination af en charmerende musikstil, har udviklet sig til et brændende vigtigt og aktuelt budskab om krig og fred. Velkommen tit en både tankevækkende og råswingende oplevelse.

Gratis entré

 Legestue hver onsdag

Vi glæder os til at kunne byde store og små indenfor til hygge, leg og sang i kirken. Husumvold Kirkes legestue foregår i kirkens lokaler hver onsdag fra kl. 10-12. I legestuen har I mulighed for at træffe andre med børn, hygge jer, lege og synge med børnene og udveksle erfaringer. Alle er velkomne; mødre, fædre, dagplejere, bedsteforældre, mfl… Vi serverer hjemmebagte boller, saftevand og kaffe/te undervejs.

Boller, kaffe/te og saftevand: 5 kr. pr. familie.

Ønsker man yderligere oplysninger omkring Husumvold Kirke, så gå ind på kirkens hjemmeside enten ved at trykke på annoncen på netavisens forside eller blot ved at trykke på nedenstående link.

https://www.husumvoldkirke.dk/