Appel fra IF Stadions håndbolddrenge - kom og hjælp os i aften !

Der venter et vaskeægte håndboldbrag, når IF Stadion i aften fredag får besøg af lokalrivalerne fra Rødovre HK i sæsonens næstsidste kamp. Nu appellerer de gule helte til opbakning fra lokalområdet.

                                                       

Sæsonen er langt fra gået, som man havde håbet i IF Stadion. Traditionsklubben, der før sæsonen havde forhåbninger om en placering i den pæne ende af tabellen, er havnet i en alvorlig situation i bunden. Forud for sæsonens sidste to kampe, ligger holdet fjerde sidst, og risikerer dermed to drabelige opgør imod et tophold fra 3. division om at undgå nedrykning.

Derfor er der akut brug for point til Brønshøjs grøn-gule drenge, når EnergiCenter Voldparken danner rammen om fredagens vitale kamp – og i de bestræbelser tæller hvert et element. Holdet appellerer derfor nu lokalområdet til at møde op i hallen og hjælpe til med at få en livsvigtig sejr i hus.

– Der er ingen grund til at pakke det ind, og jeg er ikke bleg for at erkende, at vi står i en dybt alvorlig situation. Vi ligger tredjesidst og stirrer derfor stift ind i sæsonafslutning, hvor nedrykning er et tema. IF Stadion er en traditionsklub, der aldrig må rykke ned i 3. division, men som situationen er nu, er det en reel risiko. Den risiko tager vi gravalvorligt, og vi arbejder stenhamrende hårdt på at forbedre hver dag. Én ting er dét, vi kan gøre på halgulvet, men vi ved alle, at vi præsterer bedst, når der er ild i tribunerne, og vi kan mærke den lokale opbakning. Derfor vil jeg på det kraftigste opfordre til, at man møder op og støtter os på fredag i det, der er vores vigtigste kamp i flere sæsoner. Det her er virkelig alt på ét bræt. Vi skal have en sejr, og det tror vi alle på, at vi kan få, bedyrer Thomas Schou, der er sportschef i IF Stadion.

Også Jonn Rói Tórfinsson, der i denne sæson er personligt sponsoreret af 2700-Netavisen, håber på stort fremmøde til kampen imod Rødovre HK:

– Vi spiller håndbold for de store kampe, og sådan en skal vi spille på fredag. Når det er sagt, så er det med det forkerte fortegn, for vi vil hellere spille for at opnå end for at undgå. Vi skal forsøge at smide nerverne og spille det håndbold, vi ved, vi kan. Derfor vil det betyde ufatteligt meget at se fyldte tribuner på fredag. Det er noget, vi alle håber på, og som vi virkelig vil værdsætte.

Opfordringen er hermed givet videre. Riv et par timer ud fredag aften og hjælp Stadion – der er kampstart i EnergiCenter Voldparken klokken 20.30.