20-årige Oliver fra Lyngby - ny Brønshøj spiller

Oliver-Fredsted_fullarticle

Det går hurtigt nu, og der arbejdes ihærdigt i BB’s sportslige ledelse for at finde de rigtige spillere til at afløse dem, som forsvandt. I dag kan vi byde velkommen til endnu en ny spiller.

Brønshøj Boldklub har nemlig skrevet kontrakt med den 20-årige back Oliver Fredsted, der får 2 år hos hvepsene.

– Oliver er en virkelig dygtig venstre back, som arbejder stenhårdt. Han er sikker i defensiven og er en spiller med stor vilje og ærgerrighed. Så jeg er godt tilfreds med, at det er lykkes at lave en 2-årig kontrakt, da det giver os bedre forudsætninger for at arbejde langsigtet, fortæller sportschef Thomas Ibsen.

Oliver Fredsted har fået trøje nummer 2 i Brønshøj.

– Jeg er vildt glad for, at Oliver er landet hos os. Du finder ikke en meget bedre venstre back i NordicBet ligaen, som jeg ser det. Oliver er en ung fyr, men han har vist sit høje niveau for Lyngby sidste sæson, og nu kommer han til at lægge på det niveau i Brønshøj, siger Brønshøjs træner Carit Falch.

Oliver Fredsted kommer fra Lyngby Boldklub, hvor han sidste år spillede for dem i NordicBet Ligaen. Tidligere har han spillet ungdomsfodbold i BK Skjold og B93.

 -Han er en ung seriøs fyr, som giver hele vores miljø et plus, da han både har niveau og talent, og han passer perfekt ind i vores spillestil. Selvom Oliver har sin styrke i forsvarsspillet, så kan han også deltage i spilopbygningen og angrebsspillet. Han er helt sikkert en spiller vi vil få stor glæde af, forklarer Brønshøjs træner Carit Falch.

Dermed kan vi også konstatere, at Carit Falchs “ungdomslinje” tydligt kommer til sin ret. Det bliver meget spændende at følge BB i kommende sæson …