Brønshøj fortsætter drillerierne, og kun målscoren holder nu de sort/gule fra oprykningspladsen

BB-Mar1

Brønshøjs dobbelte målscorer Jabar Sharza scorer til 1-0 direkte på frispark

FODBOLD: Kun en dårligere målscore forhindrer Brønshøj i at besætte den 3. og sidste oprykningsplads til 1. division. De sort/gule drenge vandt mandagens opgør i Odense mod Marienlyst med 2-1 efter 2-0 ved pausen, og ud af de seneste fire kampe har BB nu vundet de tre og spillet en uafgjort, hvilket har indbragt ti dejlige point, som i allerhøjeste grad skaber lidt forvirring i tegningen over de hold, man før turneringen regnede med skulle kæmpe om pladserne i 1. division. Der er stadig endnu fem kampe tilbage og 15 point at spille om, og man skal aldrig sige aldrig – for som de fleste ved, kan alt ske i fodbold. BB har endnu to hjemmekampe og tre på udebane. Det drejer sig i korrekt rækkefølge om Aarhus Fremad på Tingbjerg Ground, Fremad Amager i Sundby, Thisted i Thy, Middelfart på Tingbjerg Ground og Brabrand i Århus. Hold da kæft hvor er det skægt det her !! Og så lige hatten af for spillerne og folkene omkring divisionsholdet – det er simpelthen super godt gået !

Marienlyst – Brønshøj

Tekst og foto: Christían Haslund

Brønshøj kunne for anden udekamp i træk drage hjem fra Fyn med tre point i bagagen. Søndag gik det ud over Marienlyst, der blev besejret 2-1 takket være to mål af brandvarme Jabar Sharza, der scorede sit fjerde og femte mål i de sidste fire kampe.

Med sejren hoppede Brønshøj op på 5. pladsen, á point med Frem og Brabrand, der befinder sig på hhv. 3. og 4. pladsen. Men det er en uhyre tæt række, hvor der blot er to point mellem nummer tre og nummer ni.

Derfor var det også en vigtig sejr i dag, der kom i hus mod et Marienlyst-hold, der ellers havde vundet deres to seneste kampe med cifrene 3-0. De fik også sat hvepsene under pres i de sidste tyve minutter af kampen, på trods af en mand i undertal, men hvepsene fightede sejren hjem, selvom der bliv bidt lidt negle hos de fremmødte hvepsefans.

Fynboerne havde også kampens første afslutning, men Aske Lundsgaards skud sad lige på Vilfort. Netop Aske Lundsgaard kommer der mere om senere i referatet.

Herefter var der en del dødvande i kampen, hvor ingen af holdene formåede at sætte deres aftryk på kampen. Men Brønshøj fik så tildelt et frispark lige uden for feltet.

Dette frispark skulle Jabar Sharza tage sig af, og der var en forventningsfuld mumlen blandt fansene, og Sharza svigtede da heller ikke. Han sendte bolden i en flot bue over muren og ind i nettet uden chance for Jeppe Kirk. 1-0 til Brønshøj og det fjerde mål efter en dødbold i de sidste fire kampe.

Fjorten minutter senere var Sharza igen på pletten, da han fra kanten af feltet tog chancen, og dette viste sig at være en god idé. Jeppe Kirk havde taget et skridt ud af målet og var uden chance, da bolden strøg i kassen ved den ene opstander. 2-0 til hvepsene, hvilket også var pausestillingen.

BB-Mar2

Og her øger Sharza til 2-0 i første halvleg

Stemningen og glæden blandt de medrejsende hvepse var stor, og de troede fuldt og fast på, at det sagtens kunne blive til flere mål.

Det var også tæt på efter bare to minutter af 2. halvleg efter et godt slået hjørnespark. Men først måtte Patrick Naundrup se sit hovedstød blive reddet på stregen, og på returen var det Jamil Fearringtons forsøg, der blev reddet på stregen. Så var Marienlyst advaret.

Naundrup fik endnu en mulighed for at gøre det til 3-0, da han kom først på Andreas Granskovs indlæg, men en flot refleksredning af Jeppe Kirk helt oppe i det ene målhjørne forhindrede det tredje Brønshøj-mål i kampen.

I stedet fik Marienlyst reduceret til 1-2 ved Jacob Udesen efter en situation, hvor der godt kunne være dømt frispark til Kasper Vilfort, der blev presset ind i målet af Christian Krøll Rasmussen, inden Udesen bankede bolden op i nettaget, man spændingen var tilbage i kampen.

BB-Mar3

Det brændte godt på i Marienlysts forsvar ind i mellem

Minuttet efter blev værterne reduceret til ti mand, da Aske Lundsgaard enten tog fat i eller slog ud efter Granskov. Dette så dommer Martin Braun Christensen, og han var ikke i tvivl, da han hev det røde kort op af lommen og sendte Marienlyst-spilleren tidligt i bad med 25 minutter tilbage af kampen.

Brønshøj kom frem til enkelte muligheder efter udvisningen, bl.a. havde Rasmus Floor Andersen to gode skud på mål, men det ene tog ydersiden af stolpen, og det andet røg i sidenettet.

Marienlyst var dog det bedste hold de sidste tyve minutter, hvor det også blev til tre store chancer til fynboerne. Bl.a. havde Søren Lærche to chancer, begge tæt på mål, for at udligne. Men den første afslutning ramte han med knæet, og så kunne Vilfort sikre sig bolden ved den ene opstander.

Den anden afslutning ramte Lærche lige i maven, hvorefter Vilfort sikkert kunne gribe bolden, inden den krydsede stregen. Men hvepsene formåede at holde stand og fightede sig, især i 2. halvleg, til en 2-1 sejr på en vindblæst bane ved Marienlystcentret.

Næste kamp finder sted på lørdag den 21. maj kl. 15, når det er revanchetid mod Aarhus Fremad. Her skal hvepsene forsøge at udbygge den ubesejrede stime til fem kampe og tage den tredje sejr i træk.