Flemming Krøll og hans folk præsterer igen en super revy

revyhold2016_sider 

Fra venstre: Michael Hasselflug – Jacob Morild – Pernille Schrøder – Flemming Krøll – Lisbeth Kjærulff – og kapelmester Mickey Pless ..

Kig godt på dem – holdet fra dette års Nykøbing Falster Revy. De er så knagende dygtige til deres håndværk, at vi igen må overgive os med maksimum stjerner for en super underholdende revy. Flemming Krøll og hans folk sørger for, at tiden bare flyver afsted, mens man sidder i det hyggelige lokale teater og morer sig kosteligt. En varierende forestilling som byder på lidt af hvert.

Chefen selv er naturligvis selv meget aktiv i revyen, og vi må lette på hatten over den revyskuespiller, “Krøllbassen” med tiden har udviklet sig til. Opskriften er såmænd meget enkel. Folkelighed så det batter – den scorer han på hver gang. Og så er det for øvrigt 26. gang, han står i spidsen for “Sydhavsrevyen”. Det er godt gået !

Pernille Schrøder som man godt kan kalde veteran indenfor revygenren kører stadig i højeste gear og leverer som sædvanlig en fremragende præstation.

Michael Hasselflug er ganske enkelt “faldet” ind i Nykøbing Falster Revyen. Han virker som om, han er på hjemmebane og er overbevisende i alle de indslag, han er med i.

Jacob Morild glider også elegant ind på holdet. Har et fint samspil med de øvrige og er i besiddelse af en meget lun attitude, man ikke man stå for.

Lisbeth Kjærulff med den kraftige stemme viste også klart, at hun kan andet end at synge. Blev i 2013 kåret som Årets Kvindelige Revyskuespiller på TV.

Mickey Pless sørger for stærk musikalsk opbakning med sit orkester, som man for øvrigt havde placeret i højden på scenen, hvilket gjorde sig godt.

Der var et hav af træffere undervejs, men skal vi udpege et, som vi bestemt mener har en stor chance for at komme med i Revyernes Revy til efteråret, så er det nummeret om tegneseriefigurerne. Det var meget morsomt – og ikke mindst Flemming Krøll som Asterix var uforligneligt.

krø4

Stående hyldest efter forestillingen. En veloverstået premiere som lover godt for resten af sæsonen. Der var flere fremkaldelser, som der sig hører og bør – og det var helt berettiget.

En revypremiere som den torsdag aften i Nykøbing har noget ekstra festligt over sig. Kendte og ukendte mellem hinanden møder op, og der bliver taget billeder og interviewet i den store stil. Her er tale om både showbizzfolk og politikere. Og det hører sig naturligvis til, at revyens guru Flemming Krøll står ved indgangen og byder velkommen.

krø2

          Cirka en halv times tid før dørene åbnes, begynder pladsen foran teatret at blive godt befolket.

krø3

          Og traditionen tro underholder det dygtige postorkester en times tid før. De gør det sørme godt !

krøll4-e1434118752710

Vi skal naturligvis ikke glemme at nævne, at vor egen lokale Susanne Breuning igen havde stået for instruktion og koreografi. Et hverv hun har bestridt med glans i adskillige år. Hun blev fortjent hyldet af revydirektøren på scenen. Billedet er dog fra sidste år, hvor det samme gentog sig.

Vi kan varmt anbefale en tur til Nykøbing Falster Revyen igen i år.

******

Spilletider: