2400 NV vandt for andet år i træk Brønshøjs idrætspris ..

Så er de to lokale idrætspriser blevet uddelt. Det skete onsdag aften i Grøndal MultiCenter, hvor sammenslutningen Brønshøj Husum Fornede Sportsklubber stod for arrangementet i samarbejde med MultiCentret og Arbejdernes Landsbank.

Vinder af titlen Årets Idrætspræstation 2014 blev Boldklubben Union, og dermed blev Brønshøjs traditionelle idrætspris for andet år i træk vundet af en klub fra 2400 NV. En ret pudsig situation, når man tænker på hvor bredt idrætslivet egentlig er i 2700-området. Blot tre navne var nomineret – danseparret Charlotte Winding Larsen og Hans Christian Kogsbøl fra P.A.F. (Pejsegårdens Amatørdanser Forening), Boldklubben Fix, årgang 2006 og Boldklubben Unions seniorafdeling. 

IMG_1512

Boldklubben Unions seniorafdeling – Årets Idrætspræstation 2014 valgt af Brønshøj Husum Forenede Sportsklubber.

Danserne opnåede en 3. plads, Fix-drengene blev nummer 2, og Unions seniorafdeling, (1. og 2. holdet) vandt som nævnt prisen. Og stort tillykke med det. Både klubbens 1. og 2. hold er gået ubesejret gennem efteråret og fører deres rækker – Københavnsserien og Serie 2.

                                                   IMG_1508

                   Fix-drengene blev en flot nummer 2 – og deres tilstedeværelse med forældre og familiemedlemmer onsdag aften i Grøndal MultiCenter dannede en festlig ramme om arrangementet.

IMG_1503

Det dygtige dansepar fra P.A.F. – Charlotte Winding Larsen og Hans Christian Kogsbøl endte på 3. pladsen. Her ses de sammen med repræsentanter fra Arbejdernes Landsbank t.h. og formanden for sammenslutningen, Jan Juul Jørgensen t.v., som forøvrigt gjorde det glimrende som aftenens ordstyrer.

Men i modsætning til tidligere er det alene de 13 klubber i sammenslutningen, der har valgt de tre nominerede og bestemt vinderen, og sådan har det været de sidste to gange. Førhen har de lokale sportsinteresserede i Brønshøj-Husum haft mulighed for at have indflydelse på resultatet ved at stemme på deres foretrukne. Den procedure har man bare ikke gjort brug af i 2013 og 2014, selvom det faktisk var hensigten, da man i sin tid indstiftede priserne. 

Derfor har 2700-netavisen besluttet at indstifte 2700sportsprisen, som allerede vil komme til at gælde for i år. Her vil alle netavisens læsere have mulighed for at stemme på den eller de idrætsudøvere, de mener har fortjent prisen. Vi starter afstemningen på søndag den 14. december – og lancerer samtidig de kandidater, vi mener bør være oplagte emner til prisen. Det er så meningen, at man kan stemme til og med den 31. december, hvorefter vi kan præsentere vinderen af 2014-prisen i starten af januar. Så vær opmærksom fra på søndag !

                            Lederprisen til en meget aktiv Karsten Brisell

Lederprisen gik ikke helt uventet til en ildsjæl i det lokale sportsliv – Karsten Brisell – bestyrelsesmedlem i IF Stadion. Foruden et stort stykke arbejde for sin klub, har Brisell været en drivkraft i succesprojektet EnergiCenter Voldparken, ligesom han har en stor fod med i den nye sportshal, der snart bygges i forbindelse med EnergiCentret.

 IMG_1513

Her ses årets Idrætsleder Karsten Brisell t.h. sammen med sin klubformand Allan Juul Jensen, IF Stadion. Begge var med god grund stolte over hædersbevisningen.

Alt i alt en hyggelig og ikke mindst festlig prisuddeling i Grøndal MultiCenter. Der var vel omkring 100 til stede, hvor af næsten halvdelen kom fra Fix, hvilket gav en god stemning.