2700-netavisen - en del af hverdagen for flere og flere

2014-05-19 14.35.30 

Der er stadig flere og flere, der følger med i 2700-netavisen, som glædeligvis er gået hen og blevet en del af hverdagen for mange lokalt interesserede i Brønshøj og Husum området. Vi kan også med stor glæde og tilfredshed fortælle, at vi har passeret 62.000, som har været inde på netavisens sider. Og tallet er fortsat stigende for hver dag.

Det er vi naturligvis meget glade for. Og det forpligter – og det ved vi. Derfor er 2700-netavisen stort set hele tiden på stikkerne for lokale nyheder. 

Men også netavisens faste punkter har vist sig at være populære – ikke mindst vores sporvognsserie samt naturligvis sporten, som til enhver tid vil være den mest opdaterede i Brønshøj-Husum. Vi går meget ind for lokalhistorie og kan afsløre, at vi snart har noget spændende i ærmet, som vi glæder os til at præsentere.

Det er også dejligt at vide, at vi har læsere på den anden side af jordkloden. Her fra har vi modtaget mange roser, fordi man gennem netavisen nu kan følge med i, hvad der foregår i bydelene. Der er tale om folk, der kommer fra Brønshøj-Husum, og derfor fortsat interesserer sig meget for, hvad der sker i lokalområdet.