2700-netavisen er på fodboldtur til Italien, derfor ....

vil referatet af Brønshøjs kamp mod HIK lørdag eftermiddag være en hel del forsinket. Kampen i Rom mellem Lazio-Pescara kolliderer lidt med slutfløjtet af HIK-kampen. Det beklager vi naturligvis.

Når det er sagt, så kan vi fortælle, at fodboldturen som er arrangeret af BB’s erhvervsklub udviklede sig temmelig dramatisk fredag, da man skulle lande i Rom. Et frygteligt uvejr gav en vanvittig turbulens i flyet, og mens det lynede og bragede, gjorde maskinen klar til landing. Imidlertid var det så uroligt, da man nærmede sig landingsbanen, at piloten i sidste øjeblik opgav og i stedet gav flyet fuld speed, så det kom i luften igen. Hovedparten af passagererne var skrækslagne, for situationen virkede meget dramatisk.

IMG_4382

Flyet efter landingen i den anden af Roms lufthavne. En stor cadeau til piloten, som ikke tog nogen chancer, men fik flyet i luften igen..  

Først da piloten meddelte, at man ville lande i en anden lufthavn, faldt alle til ro. Et kvarter efter foretog han en perfelt landing i Roms største lufthavn, og alle kunne forlade flyet lettet over, at det hele endte godt.