2700-netavisen er sikker på, at Brønshøj vinder "Vild med dans"

 

           Men bliver det Silas Holst eller Johannes Nymark ?

   
7349096-Sara Maria Franch Mærkedahl og Silas Holst bredformat Michael Langhoff             7348680-Johannes Nymark og Claudia rex bredformat Michael Langhoff              
Foto: TV 2

                                Det er stadig en god måned tilbage af årets “Vild med dans”, men som tingene har udviklet sig i de første mange dansefredage, så er 2700netavisen – (sikkert sammen med mange af vore læsere) – overbevist om, at Brønshøj vinder finalen. De to bedst dansende par har nemlig en repræsentant fra bydelen med hver. Det drejer sig om Silas Holst og Johannes Nymark, som tilmed danner par i privatlivet. Forskellen på de to er, at Silas er professionel danser og tidligere vinder af konkurrencen. Johannes Nymark er skuespiller og med i “Vild med dans” for første gang. Men hver for sig er de nu glødende konkurrenter på dansegulvet. Deres individuelle indsats i konkurrencen har været ganske suveræn, så vores bud på en vinder står mellem de to ægtefolk, som forøvrigt er bosat i 2700 Brønshøj. Skal vi gå yderligere i detaljer med resultatet, så må vi sætte Silas Holst og hans dansepartner Sara Maria Franch-Mærkedahl som favoritter, men Johannes Nymark og hans partner Claudia Rex er meget kompetente outsidere. Finalen bliver mellem de to par, det er vi ikke i tvivl om.

Summa summarum – sejren ender i 2700 Brønshøj. Vi er ikke i tvivl – uden dermed at betegne os selv som særligt dansesagkyndige, og der er sikkert mange af vore læsere, der er af samme mening.

Vi bringer her glimt fra sidste fredags “Vild med dans”, hvor de to par igen imponerede.

                                    
                                18251677-20141032_VMD_008.JPG

                      Silas Holst og Sara Maria Munch-Lærkedahl opnåede aftenens højeste karakterer

 

                             
                              18256829-20141032_VMD_039.JPG

                     Men Johannes Nymark og Claudia Rex fulgte lige efter med aftenens næst højeste ..

 

Brønshøj-Husum er forøvrigt stærkt involveret i “Vild med dans”, idet vi lige fra starten har haft vores lokale dansedronning Britt Bendixen med som en af de fire faste i dommerpanelet. Her er netavisens redaktør sammen med Britt ved en festlig begivenhed i bydelen for en del år tilbage.

                                      3317_79519026892_5721774_n

Spændende bliver det at følge afslutningen på årets “Vild med dans” – men som skrevet, så er vi ikke i tvivl om, at pokalen ender i 2700 Brønshøj …

TV2 fredag aften kl. 20.00